Peter Bosz dient interviewer meteen van repliek: 'Wat moeten we hier dan gaan doen?'

22 augustus 2023, 23:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © RTL7

Peter Bosz baalde na de wedstrijd tussen Rangers en PSV van het feit dat zijn ploeg niet wist te winnen. De Eindhovenaren moesten genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. De openingstreffer van de thuisploeg werd gemaakt na een grote fout van Ibrahim Sangaré. Daar ging Bosz na afloop op in.

"Dat is een grote fout, dat is duidelijk", vertelde de oefenmeester voor de camera van RTL7. "Natuurlijk is het inherent aan onze manier van spelen. Maar wat moeten we dan hier gaan doen? De ballen naar voren knallen zodat we hem achterin niet kunnen verspelen? Dat gaan wij niet doen. Ik vind dat wij de wedstrijd gedomineerd hebben, al hebben we te weinig kansen gekregen."

Artikel gaat verder onder video

Bosz verwacht echter dat PSV de klus volgende week woensdag (21.00 uur) in het eigen Philips Stadion wel gaat klaren. "Vooraf zei ik dat ik hier was gekomen om te winnen. Het is helaas 2-2 geworden. Je kunt ook zeggen dat de jongens karakter hebben getoond. Want voor hetzelfde geld verlies je hier. Maar we moeten het volgende week gewoon gaan afmaken."

Sergiño Dest maakte daags na zijn entree bij PSV al zijn debuut voor zijn nieuwe club. "Ik vond hem erg goed spelen. Hij heeft het veel langer volgehouden dat ik had verwacht. In de rust ging het goed, in de tweede helft was het gemakkelijk in de gaten te houden omdat hij aan mijn kant speelde. Je moet natuurlijk wel oppassen dat hij niet gelijk geblesseerd raakt."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen