Royston Drenthe weet niet goed hoe hij op opmerkingen van Noa Vahle en Hélène Hendriks moet reageren

2 augustus 2023, 23:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © De Oranjezomer

Royston Drenthe was woensdagavond te gast bij De Oranjezomer. Tot twee keer toe werd de 36-jarige speler van Kozakken Boys in verlegenheid gebracht. Eerst liet Hélène Hendriks hem blozen, later in de uitzending deed Noa Vahle dat.

Bij de introductie van Drenthe als gast werden trainingsbeelden van de oud-speler van onder meer Feyenoord en Real Madrid laten zien. "Kijk eens hier. Goeie billen hoor, Royston", waren de vleiende woorden die Hendriks uitsprak. "Ja, je ziet er fit uit", voegde ze toe. "Ik doe mijn best op mijn oude dag", lachte Drenthe nadat hij in eerste instantie niet goed wist hoe hij op de opmerking van Hendriks moest reageren.

Artikel gaat verder onder video

Aan het einde van de uitzending wilde Hendriks van Noa Vahle weten wie zij graag in de Playgirl (de vrouwelijke tegenhanger van de Playboy) zou willen zien. "Royston Drenthe, denk ik. Hij is fit, hoor", grapte Vahle, waarop Drenthe in de lach schoot. "Hij bloost wel een beetje", viel Hendriks op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het niveau van Hendriks is ook wel aan het dalen. Zonde, want dat heeft ze niet nodig.

Enoch Charles
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja ...het is normal dat hij bloosde,meschien voor niet een antwoord geven die hem later in problemen zou brengen.maar hij bleef rustig en ,ik hebt van de programa wel kunnen genieten,elke avond een andere gast ,is wel een aanrader hoor,,,ga zo door!!

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is onschuldig en er wordt om gelachen. Maar als Jack van gelder in bad zit en die wordt via de telefoon gevraagd of hij mentor wil worden. Hij barst in lachen uit en vraagt de dame mee in bad dan is het een probleem.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen