PSV heeft Schotse media niet kunnen overtuigen: 'Rangers hoeft niet bang te zijn'

23 augustus 2023, 08:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

 De Schotse media zijn overwegend positief over het optreden van Rangers FC tegen PSV. Er heerst optimisme over het bereiken van de Champions League ten koste van de Eindhovenaren. Daarvoor moet hetzelfde kunstje worden geflikt als vorig jaar.

BBC-analist Steven Thompson is te spreken over wat hij dinsdagavond van Rangers FC te zien kreeg: "Het was niet compleet, maar trainer Beale kan hier veel positiefs uit halen. De werklust was uitstekend, het voelde steeds alsof ze toch dreiging hadden.  Ik vond Rangers aan het eind de betere ploeg", zegt Thompson. Als ze volgende week kunnen spelen zoals ze vanavond afsloten..."

De Daily Record
is van mening dat de Schotten niet hoeven vrezen voor de kwaliteiten van het PSV van Peter Bosz: "Er werd links en rechts voorspeld dat PSV de vloer zou aanvegen met Rangers, maar zijn veldbezetting maakte het hen moeilijk. Aan de bal waren ze niet geweldig, maar qua discipline had trainer Beale het amper beter kunnen doen. Moet Rangers echt bang zijn? Als we dit zo zien, denken we van niet", klinkt het.

Artikel gaat verder onder video

Tot slot The Glasgow Times, dat denkt de uitgangspositie voor Rangers FC veel beter had kunnen zijn als ze iets sterker voor de dag kwamen:  "Onderschatten op eigen risico, PSV. Er zat genoeg in deze wedstrijd voor Rangers om hoop uit te putten. Rangers heeft een kans, en dat is het minimale dat ze vanavond moesten grijpen. Ze hadden hier best kunnen verliezen, maar met een iets beter optreden hadden ze makkelijk kunnen winnen", valt er te lezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De verdediging is de zwakste linie van dit PSV. Als ze het niet beter gaan doen dan wordt het volgende week nog oppassen tegen de Rangers. Daarnaast acteerde de aanval als een tandeloze leeuw. Veerman en Dest waren heel goed, Sangaré was heel matig.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als sangare weggaat heeft psv echt een probleem . Misschien niet zo goed aan de bal maar met zijn andere kwaliteiten belangerijk .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

"'Rangers hoeft niet bang te zijn'"" Volkomen terecht, want Rangers waren goed gisteravond. Ze waren snel, combineren perfect, konden de vrije man steeds vinden en ze konnen dicht bij Benitez komen. Een PSV onder druk is een te kloppen PSV. Rangers zeker niet kansloos. PSV kan het zwaar krijgen, omdat: ze thuis spelen is de mentale druk groot, het verwachtingspatroon is hoog, PSV moet winnen maar de stand is nog steeds gelijk. Ook opvallend is dat een Noa lang, een Bakayoko niet met stress om kunne gaan. Rest nog: al dat overdreven optimisme en het vooraf al de tegenstander diskwalificeren en de maat nemen wat wij in Nederland goed in zijn, wordt afgestraft, misschien niet nu al door Rangers maar door volgende tegenstanders.. Rangers: 6e plaats in hun competitie en PSV bovenaan, wat is de ED toch maar een slap aftreksel.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen