Valentijn Driessen haalt weer uit naar Sven Mislintat: 'Hij komt nu gewoon niet aan de bak'

19 augustus 2023, 14:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © SBS 6

Valentijn Driessen heeft vrijdagavond aan tafel bij Vandaag Inside weer aan de stoelpoten van Sven Mislintat gezaagd. De directeur voetbalzaken is er volgens de journalist van De Telegraaf nog altijd niet in geslaagd een speler aan te trekken die Ajax verder gaat brengen.

Mislintat heeft met Branco van den Boomen, Benjamin Tahirovic, Diant Ramaj, Jakov Medic, Carlos Forbs en Anton Gaaei tot op heden zes spelers naar de Johan Cruijff ArenA gehaald. "Hij heeft tot nu toe geen enkele aankoop gedaan waarvan je denkt: hé, dat is bijzonder. Of: deze speler gaat Ajax verder brengen. Hij haalt nu allemaal jonge spelers, maar Ajax heeft de beste opleiding van de wereld. Dat roepen ze zelf altijd. Daar breken heel vaak spelers door, maar die talentenfabriek kun je wel sluiten als hij allemaal achttien- , negentien- of twintigjarigen gaat kopen."

Artikel gaat verder onder video

Tot nu toe is Driessen niet onder indruk van de Ajax-aanwinsten. "Als je één naam van deze jongens kunt noemen die je ook in mei kende… Misschien Van den Boomen, maar hij speelde bij de nummer zestien van Frankrijk. Of hij moet echt diamantenogen hebben, zoals ze in Duitsland zeggen", vervolgt Driessen, die bijval krijgt van Johan Derksen. "Ik heb totaal geen verwachtingen van die barkeeper", zo laat het boegbeeld van Vandaag Inside weten.

Dick Advocaat stelde deze week dat Wesley Sneijder wel geschikt zou zijn als directeur voetbalzaken van Ajax. "Hij zou wel mee kunnen lopen, maar dan wel een Marc Overmars en niet met Mislintat", aldus Driessen. "Deze man heeft nog niets bewezen, maar misschien gaat hij dat nu doen. Ze hebben Tahirovic, dat is een Bosniër, gehaald, maar voor die positie hebben ze Silvano Vos rondlopen. Hij komt gewoon niet aan de bak. Tahirovic is voor acht miljoen euro gehaald, dus die moet spelen."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Driessen is een exponent van Nederland op zijn smalst. Zelf was Driessen nooit een voetbalmakelaar geweest, nooit een scout geweest of nooit een betaald voetballer geweest, nooit in een bestuur van een voetbalclub geweest en nu al aan de poten van Mislintat zagen net als destijds aan die van Gerbrands en Schmidt. En ah Driessen en VI: één pot nat.

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Driessen heeft 0% verstand van voetbal en heeft het alleen maar over Ajax in negatieve zin. Nog nooit heeft deze man iets positiefs te brengen Zijn er geen andere clubs waar hij wat over te zeggen heeft? Laat Ajax nu maar eens met rust betweter.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor zo ver VI niveau heeft wordt het door de aanwezigheid van Driessen verder naar beneden gehaald. De transferwindow is nog niet gesloten dus afwachten voor je Mislintat neersabelt. Maar als je het zo goed weet meneer Driessen waarom zit je dan je gal te spuwen bij VI in plaats je diensten aan te bieden bij Ajax, is dit soms een gevalletje van de beste stuurlui die aan wal staan?? Of weten ze bij Ajax dat je buiten azijn niets toe te voegen hebt.

Truck
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Grootspraak van Driessen. Totaal geen verstand van voetbal. Ajax zal voor de Schaal, Beker en meer gaan en dat zal de spelers en staf laten zien. Volgend Jaar weer CHampion League ! Er is meer dan voldoende kwaliteit aan Spelers en Staf

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen