Ajax krijgt duidelijkheid: 'Ik sluit een terugkeer zeker niet uit'

14 september 2023, 12:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Joël Veltman zou het mooi vinden om in de toekomst terug te keren bij Ajax. De verdediger van Brighton & Hove Albion verlengde afgelopen zomer zijn contract bij de Engelse club, maar sluit niet uit dat hij in de toekomst terugkomt naar de club waar het voor hem allemaal begon.

"Ik sluit een terugkeer zeker niet uit”, geeft de rechtsachter aan in gesprek met Viaplay. “Ik heb voor twee jaar getekend en als die verbintenis is afgelopen ben ik 33. Als ik me dan voel zoals ik me nu voel, dan weet ik niet. Het kan dan zijn, maar ook in de jaren daarna. In welke vorm het ook is. Misschien als speler, misschien als beginnend coach. Dat weet ik ook nog niet, maar het lijkt me mooi", geeft Veltman aan. "Op dit moment is het alleen nog niet aan de orde.” 

Artikel gaat verder onder video

Een definitieve terugkeer naar Amsterdam zit er voorlopig nog niet in, maar 9 november keert de Nederlander wel even terug in de Johan Cruijff ArenA. Dan neemt Veltman het met Brighton & Hove Albion namelijk tegen Ajax op in de Johan Cruijff ArenA: "Het zal heel speciaal worden om daar in een Brighton-shirt te spelen."

Veltman speelt inmiddels al drie seizoenen bij de Engelse club en maakte de groei van de club Brighton & Hove Albion van dichtbij mee. Het is een knappe prestatie dat de club uit het zuiden van Engeland zich in zo'n lastige competitie wist te plaatsen voor de Europa League:  “We hebben een goede groep en met de trainer (Roberto De Zerbi, red) spelen we prima voetbal. Het zijn allemaal positieve dingen", besluit Veltman.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ajax kampioen 2024
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

blijf maar weg Veltman hebben je niet nodig over 2-3 jaar,. want MISLINTAT. heef dan zijn schaduw elftal klaar staan. MISLINTAT. is bezig jeugdige top spelertjes van 15 tot 18 op te halen voor het 1e elftal van 2026-2027. en MISLITAT is heel slim. hij haalt alleen de allen beste jeugd spelertjes weg bij AZ-PSV-Feyenoord- Sparta- Anderlecht als hun contract bijna af loop bij hun clubs. heel slim is die MISLINTAT,.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt, je hebt gelijk, het schaduwelftal begint al vorm te krijgen en het liefst met Wesley er bij. Mislintat MAGA: Makes Ajax Great Again.

Charvalanta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

m later dor te verkpen, 6 spelers dik weg doen, en dan weer aanvullen...... w hebben ff een tussen jaartje

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Veltman en El Ghazi terug bij Ajax is voetbalarmoede.

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker afbouwen in de middenmoot.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen