Ajax-trainer Maurice Steijn in de problemen: 'Als je als trainer het teamproces ondermijnt...'

17 september 2023, 08:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax-trainer Maurice Steijn heeft zijn eigen glazen ingegooid met het inmiddels veelbesproken interview over Sven Mislintat. Analist Kees Luijckx denkt dat de actie van de oefenmeester nog behoorlijk wat gevolgen gaat hebben. “Hij is een aantal jongens verloren met dit interview”, denkt de voormalig voetballer.

Dat vertelde Luijckx in De Eretribune. “Ik wil niet te veel vervallen in wat Steijn vorige week deed bij Fortuna, maar hij heeft een slag gemist”, vond hij. “Het allerbelangrijkste is zijn team. Je kunt écht naar zo’n wedstrijd toeleven en dat superbelangrijk maken.” Maar door zijn uitspattingen na Fortuna Sittard-uit, kan dat opeens heel lastig worden, verwacht Luijckx.

Artikel gaat verder onder video

“Dat team wat hij moest maken, ik denk dat hij daar nu de slag gaat missen, ja. Door die opmerkingen”, aldus Luijckx. “Individueel heeft Ajax genoeg kwaliteit om van FC Twente te winnen of van Olympique Marseille te winnen en zelfs om van Feyenoord te winnen. Maar als je als trainer het teamproces ondermijnt, dan wordt het heel lastig.”

Lees ook: Mislintat stomverbaasd, twijfels over Steijn bij Ajax: 'Huidige situatie is niet lang houdbaar'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Skiepa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@ Gusa; ik sluit me volledig bij je bewoordingen aan!

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@WimHoebergen06 Prima dat je een andere mening hebt hoor, maar jammer dat je iemand anders zijn mening als onzin afdoet. Dat is juist het hele ding met meningen, je kunt dingen anders zien dan iemand anders. Dan even inhoudelijk: Ja er lopen talenten bij Jong, maar dat soort jongens kun je ook kapot maken door ze te laten debuteren in een zwalkend team. Als een jongen als Vos meteen de kar moet gaan trekken is dat niet eerlijk naar hem toe. En over dat 'weglopen'.. Talenten en hun zaakwaarnemers denken tegenwoordig nogal snel dat ze recht hebben op iets. Vos werd vorig jaar nog gewaarschuwd dat zijn instelling echt beter moest. Ik twijfel er niet aan dat de talenten die hun voeten laten spreken die kans echt wel gaan krijgen. Maar goed. Als een jeugdspeler de volgende Boey of Fosu Mensah wil worden kun je dat niet tegenhouden.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Stein blijkt een waardeloze trainer te zijn met een grote waffel die zijn plaats niet kent en er tot nu toe nog niks van heeft gebakken met en ZONDER nieuwe spelers. Daarnaast is hij een onbetrouwbare gluipert die meer bezig is met zich zelf proberen in te dekken door Mislintat indirect de schuld te geven. Terwijl Stein is vinnengehaald door Mislintat die een dolk in zijn rug kreeg door deze gluipert. Met zijn kritiek op het aankoopbeleid laat hij de nieuwe spelers ook vallen. Deze waardeloze trainer blijkt zelf de grootste miskleun bij Ajax. Ik hoop dat stein eens goed tot de orde wordt geroepen binnen Ajax , want hij heeft te veel pretenties.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maurice Steijn heeft een grote smoel en is een drama voor Ajax.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maurice Steijn is een slang met zijn ondermijning, matennaaien en zijn grote waffel die een aanfluiting is. Hij blijft maar spelers opstellen als Brobbey, Taylor en Rensch die geen pepernoot raken. Ook Betghuis speelt onder zijn leiding als ern krant. Het wordt tijd dat deze pannenkoek ontslagen wordt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen