Driessen noemt drie namen die 'minstens zo schuldig' zijn als Mislintat en Steijn

18 september 2023, 10:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Valentijn Driessen vindt het 'bijna misdadig' hoe de naam van Ajax te grabbel wordt gegooid. Waar de Amsterdammers een jaar geleden ongelukkig waren op de transfermarkt, maakt directeur voetbalzaken Sven Mislintat volgens de journalist 'fouten in het kwadraat'. Niet alleen Mislintat en Maurice Steijn, maar ook Jan van Halst, Maurits Hendriks en Pier Eringa zijn in de ogen van Driessen 'minstens zo schuldig' aan de val van Ajax.

Het is crisis in Amsterdam nu Ajax de slechtste seizoensstart sinds 1964 beleeft. Met name Mislintat, die twaalf nieuwe (en relatief onbekende) spelers naar de Johan Cruijff ArenA haalde, moet het ontgelden. "Hoe kan Maurice Steijn hier een team van smeden als er bij een combinatie tussen een Kroaat, Nederlander en Deen een Babylonische spraakverwarring ontstaat?", vraagt Driessen zich af in zijn column in De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder video

Mislintat en Steijn liggen nu al flink onder vuur. "Maar interim-directeur Jan van Halst is als voormalig commissaris samen met directeur Maurits Hendriks (hij is plots niet meer in het camerashot met het Ajax-bestuur te vangen) en rvc-voorzitter Pier Eringa minstens zo schuldig. Zij gaven groen licht voor het experiment van Mislintat en zijn bij alle transfers betrokken geweest."

Zij staken volgens Driessen ook een mes in de rug van Edwin van der Sar op het allerlaatste moment zijn bezwaren tegen Peter Bosz als nieuwe trainer naast zich neerlegde. "Mislintat weigerde echter de gesprekken met Steijn af te breken en kreeg daarbij de steun van Hendriks, Van Halst en Eringa. Het resultaat neemt bij Ajax steeds pijnlijkere vormen aan", concludeert Driessen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb al eerder gezegd Dat het hele bestuur van ajax op de schop moet een zooitje ongeregeldheden het zal niet beter worden allemaal geflop bestuursleden en de spelers schop onder de flikker geven wat ze presentatie naar betalen zou het loon van alle spelers dik omlaag gaan

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelukkig heeft Valentijn goed naar je geluisterd

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Driessen heeft het over "de val van Ajax", nu al ? In de competitie moeten er nog 28/29 wedstrijden worden afgewerkt, de EL is nog net niet begonnen. Wat een stumperd is het toch die valentijn.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maupie krotje en king c is een persoon . Met brutale side kick hijreageertaltijd . Let maar op de reacties en taalgebruik

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maupie, dankzij de val van Ajax en de stress van PSV/Van Nistelroiij werd je armzalige Feyenoord kampioen. En ach wij gaan hier straks vol humor en plezier Zuid in Europa zien ballen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gtsb, paranoïde.

gizmax
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Stumperd is nog licht uit gedrukt die droef toeter is de grootste onrust stoker het gaat er op lijken dat hij hiervan geniet Deze man moet een praat verbod krijgen net als van Hooijdonk niet meer laten praten over Ajax

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu heeft ie wel een keer gelijk hoor

david pisters
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe kun je Maurice Steijn nou ergens de schuld van geven als die man geen inspraak heeft in het aankoop beleid . Die moet het met een zwaar uitgedunde selectie doen die nog slechter is dan wat Heitinga voor de kiezen kreeg gegooid.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn Driessen is een wijsneus die zelf nooit gevoetbald heeft en trainers en bestuursleden gaat bekritiseren en het liefst vertellen hoe zij hun werk moeten doen. Gekukkig is hij een keer voor schut gezet door van Gaal. Ik zou het Ajax bestuur adviseren om Valentijn Driessen niet meer toe te laten bij Akax.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is zeker waar ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen