Leonardo DiCaprio, Selena Gomez en Meghan Markle bezoeken dezelfde voetbalwedstrijd

4 september 2023, 09:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Lionel Messi bracht in de nacht van zondag op maandag met Inter Miami een bezoekje aan Los Angeles FC. De gekte rond de superster uit Argentinië gaat heel Amerika door en dus was ook het BMO Stadium goed gevuld. Na afloop werd een lijst met bekende toeschouwers naar buiten gebracht.

In totaal stonden er 39 beroemdheden op de lijst. Zo waren onder meer Prince Harry, Leonardo DiCaprio, Tom Holland, Selena Gomez, LeBron James, Meghan Markle, Owen Wilson, Gerard Butler. Will Ferrell en Liam Gallagher van de partij bij de wedstrijd in de Major League Soccer. Op sociale media doken verschillende beelden op van alle topsporters, acteurs en muzikanten.

Zij zagen Messi niet tot scoren komen namens Inter Miami, dat met 1-3 won op bezoek bij Los Angeles FC. De aanvoerder van de bezoekers was wel goed voor twee assists. De doelpunten kwamen op naam van Facundo Farías, Jordi Alba en Leonardo Campana. In de slotfase verzorgde Ryan Hollingshead nog een eretreffer voor de gastheer. Dat doelpunt kwam te laat voor LAFC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen