Maurice Steijn wekt verbazing: 'Mindset van een laagvlieger, hoe krijg je het je strot uit?'

22 september 2023, 10:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De uitspraken van Ajax-trainer Maurice Steijn na afloop van het duel tegen Olympique Marseille hebben voor verbazing gezorgd. De Haagse oefenmeester gaf aan dat hij donderdagavond een geweldig Ajax had gezien, maar veel Ajax-supporters vinden dat de lat bij de trainer veel te laag ligt.

"We hebben 3-3 gespeeld, ik heb een geweldig Ajax gezien en een mooie interactie met het publiek", zei Steijn na afloop van het duel tegenover de aanwezige media. De coach van de Amsterdammers wilde het niet over een crisis hebben: "Ik weet niet waar je het over hebt. We zijn ons bewust waar we staan, nu gaan we richting zondag werken."

Artikel gaat verder onder video

Dat Steijn donderdagavond een 'geweldig' Ajax heeft gezien zorgt voor verbazing bij supporters.  Op sociale media laten veel Ajacieden weten dat de lat op dit moment veel te laag ligt in Amsterdam: "Dit is een grap toch? Wat is dit!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bread Pita
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Overdreven natuurlijk Misschien denkt hij nog bij Sparta te werken.Maar hij wil natuurlijk de positieve dingen benadrukken Maar welff 2 dagen trainen op verdedigen Steijn want dit was level 4de klasse

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Datzelfde stomme gelul overgenomen van de souffleurs bij Ajax: Wij zijn Ajax. Mijn God, bedenk eens wat anders dan dat eeuwige Ajax-gelul. Wij zijn Ajax. Ja, nou en? Wij zijn Abekewalda.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen