Supporter ergert zich tijdens Eredivisie-wedstrijd en gaat maar PSV - NEC kijken

16 september 2023, 20:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

De wedstrijd tegen RKC Waalwijk kon de supporters van Vitesse niet bekoren. De Arnhemmers verloren met 0-1 en eindigden de wedstrijd met tien man, door een rode kaart voor Million Manhoef. Een fan had gaandeweg de tweede helft al genoeg gezien en besloot de wedstrijd tussen PSV en NEC maar te streamen op zijn telefoon.

"Een aantal supporters heeft er maar een ander schermpje bijgepakt, om niet alles op dit veld te hoeven zien”, zei ESPN-commentator Teun de Boer bij het zien van de beelden. Grappig genoeg maakte ESPN van het moment gebruik om een graphic te tonen waarin duidelijk werd gemaakt dat de wedstrijd tussen PSV en NEC op het hoofdkanaal te zien is.

© ProShots

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen