Ajax-fans niet blij: 'Schaamteloos als hij óók wordt afgedankt'

24 oktober 2023, 15:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax maakte maandag bekend dat Maurice Steijn de club per direct verlaat. FCUpdate-verslaggever Mounir Boualin neemt een dag later poolshoogte bij de Johan Cruijff ArenA en peilt hoe de supporters tegen het vertrek van de trainer aankijken.

De meeste fans lijken niet blij met het ontslag van Steijn. Ze vinden dat hij geen eerlijke kans heeft gekregen en hopen dat Hedwiges Maduro die wel krijgt als tijdelijke vervanger. “Als hij óók wordt afgedankt, zoals met John Heitinga gebeurde, is dat schaamteloos.”

Bekijk de hele video hieronder of via YouTube!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

meneer maduro heeft niet eens de papieren dus hoe kan dat KNVB. Gaat mij niet om AJAX maar om de eerlijkheid en die is ver te zoeken bij de KNVB is alle richtingen van straffen tot boetes. Het is grote kliek en bede bij die bobo's in Zeist en sorry maar ze kunnen er geen bal van en dat kun je ook niet verwachten van amateurtjes die zelf nooit gevoetbald hebben.

mva66
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het mag tijdelijk dit is bij meerdere clubs gebeurd dus zoek eerst iets uit voordat je gaat blèren en tijdelijk betekend niet een halve seizoen

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er is maar ÉÉN onderdeel wat Ajax erg slecht heeft gemaakt : Iedereen weet echt dat het alleen om spelersmateriaal gaat, dus ver ondermaatse spelers. Hier kan géén enkel trainer er iets van maken ! ! Na mijn mening dat van de twaalf gekochte spelers er minimaal acht spelers in de uitverkoop moeten. Daarnaast moet Ajax én vier hele goede basis spelers kopen, twee voor het middenveld én twee voor de verdediging. Ook dat Ajax de vier beste jeugdspelers met wel een Ajax-DNA moet doen toevoegen. Een andere keuze heeft Ajax namelijk niet. Het blijft een kwestie van JA of NEE om dat te doen ! ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen