Ajax wil van spelers af en hoopt zaken te doen met clubs uit Midden-Oosten

18 oktober 2023, 21:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Alex Kroes is na zijn officiële indiensttreding bij Ajax voornemens een reorganisatie door te voeren, zo meldt De Telegraaf. De nieuwe algemeen directeur wil 10 procent van de 449 banen schrappen. Dat heeft ook gevolgen voor het aantal contractspelers in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax staat in de komende transferwindow open voor uitgaande transfers. De Amsterdammers hopen enkele spelers te kunnen verkopen aan clubs in het Midden-Oosten. Afgelopen zomer onthulde FCUpdate-journalist Mounir Boualin dat er vanuit Saudi-Arabië interesse was voor Steven Bergwijn.

Artikel gaat verder onder video

Het is niet bekend welke spelers in de winter mogen vertrekken bij Ajax. Van de twaalf door Sven Mislintat gehaalde spelers, zijn er tot nu toe weinig uit de verf gekomen. Ajax gaf afgelopen zomer ruim honderd miljoen euro uit op de transfermarkt voor Josip Sutalo, Georges Mikautadze, Carlos Forbs, Gastón Ávila, Chuba Akpom, Borna Sosa, Benjamin Tahirovic, Sivert Mannsverk, Diant Ramaj, Anton Gaaei en Jakov Medic. Branco van den Boomen werd transfervrij binnengehaald.

Wordt Ajax door Kroes uit de crisis geloodst?

Laden...
2738 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We mogen heel erg blij zijn dat dit (mogelijk) wel gaat gebeuren. Ik denk zelf dat minimaal driekwart van ons allen daar helemaal blij mee zijn, ikzelf ook ! !

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goed zo alex kroes Vriendjes baantjes bij ajax afschaffen Totaal nutteloos En zeker de helft spelers groep weg

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De zoveelste verlosser. alex hoopt enkele spelers te verkopen. Nou die gaan gewoon gratis de deur uit. Op bergwijn pak je misschien nog een paar euro. En die aankopen hebben een prima contact getekend voor 5 jaar met een vet salaris. Dus die hebben geen haast om te vertrekken.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

King Jacobus, laat ons niet verleiden tot onze eigen aannames. Niemand weet hoe de competitie na de winterstop er uit gaat zien. Bij alle clubs komen en gaan spelers en de krachtverhoudingen onderling zullen ook veranderen. De huidige stand inde ED zal niet overeind blijven. Voor Ajax is het prachtig dat er nu een nieuw bewind aan de macht is, dat willen alle Ajacieden. En onder leiding van Van Gaal, tot nu toe de beste coach van Nederland met rondom hem Ajax"bloed" is het grote verwachtingspatroon voor vooruitgang reëel. Van mij mogen enkele spelers: Berghuis, Bergwijn, Taylor, Rensch op de lijst van vertrek staan. Van de nieuwe aankopen kan ik niet veel zeggen, want ik ken ze nog niet zo goed na die enkele wedstrijden. En ook Steijn mag weer naar zijn bungalow op Ibiza gaan.

Exitium
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat gaan we zien. Zelfs Daramy vertrok deze zomer nog voor twaalf miljoen, en die was bij Ajax ook allang afgeschreven.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En Bassey.

ToniMacaroni
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krotje..wij uit het Eindhovense willen Brobbey wel overnemen :)

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelijk heb je, Krotje ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen