Ajax zelfs in supermarkt compleet voor schut gezet: 'Pijnlijk, maar wel leuk'

28 oktober 2023, 13:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De crisissituatie waarin Ajax zich momenteel bevindt zorgt voor het nodige leedvermaak in Nederland. De Amsterdammers zakken bijna wekelijks compleet door het ijs, en dat heeft ondertussen geresulteerd in een ontslag van trainer Maurice Steijn en een zeventiende plaats in de Eredivisie. Die zeventiende plaats zou aan het einde van het seizoen degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie betekenen. In een supermarktketen heeft men hier de grootste lol mee.

Op een afbeelding die rondgaat op sociale media is te zien hoe schoonmaakmiddelen van het merk Ajax onder de Chocomel-verpakkingen staan. Ludiek is dat het woord ‘degradatiestreep’ wordt gevormd door Chocomel-verpakkingen. Het is onduidelijk of de betreffende supermarkt deze grap zelf heeft uitgehaald of dat iemand anders deze letters zo heeft gepositioneerd. Mensen op X kunnen in ieder geval lachen om deze actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Echt leuk dit. Als je dit niet leuk vindt dan ben je een echte zuurpruim. Toen het met Feyenoord niet goed ging werd er gezegd dat Ajax naar de Kuip ging om het schoon te maken waar toen ook om gelachen werd, zelfs op het kantoor in Rotterdam door de Rotterdammers waar ik toen mee werkte.

Poke theWoke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er komen tribunalen….

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goede bijdrage 🤷‍♂️

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen