Alarmbellen gaan af in Rotterdam-Zuid: 'Crisisoverleg bij Feyenoord'

11 oktober 2023, 10:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Waar het de hoofdmacht van Feyenoord na een moeizame competitiestart inmiddels voor de wind gaat, geldt dat allesbehalve voor de Onder 21. De ploeg van trainer Melvin Boel staat momenteel voorlaatste in de competitie en dat wordt niet geaccepteerd in Rotterdam-Zuid. Er heeft om die reden een crisisoverleg plaatsgevonden.

Dat meldt Feyenoord Youth Watcher althans. “Spelers van Feyenoord O21 hebben in een crisisoverleg te horen gekregen dat het collectieve niveau flink omhoog moet, willen ze onder de aandacht komen van Arne Slot”, schreef het account dinsdagavond op X, voorheen Twitter. Feyenoord is er alles aan gelegen de beloftenploeg via een omweg alsnog in de Keuken Kampioen Divisie te krijgen, maar het houdt vooralsnog niet over. De Onder 21 is met zes punten uit de eerste vijf wedstrijden slecht aan het seizoen begonnen. Het speelde afgelopen zaterdag nog met 3-3 gelijk tegen hekkensluiter SC Cambuur.

Artikel gaat verder onder video

De interlandperiode biedt Slot normaal gesproken de gelegenheid om spelers uit de Onder 21 van dichtbij in actie te zien, maar de hoofdtrainer van het eerste kiest er voorlopig voor om hen niet mee te laten trainen. Feyenoord Youth Watcher wist via VivaVarkenoord te melden dat O18-spelers Thijs Kraaijeveld en Nassim El Harmouz zich wél mogen laten zien aan Slot. Dat kan worden gezien als een signaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gertuz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zou zeggen, pas de universele truuk toe, ontsla iemand, desnoods de directeur.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen