Driessen wekt grote verbazing met transfertip aan Ajax: ‘Serieus?!’

30 oktober 2023, 18:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Proshots/De Telegraaf

Valentijn Driessen denkt dat Ajax er goed aan zou doen om Daley Blind terug te halen naar Amsterdam. Branco van den Boomen vertelde na afloop van de wedstrijd tegen PSV (5-2 verlies) dat hij graag versterkingen ziet op ‘cruciale posities’. Driessen denkt dat Blind de aangewezen persoon hiervoor is.

“Een oud-Ajacied terughalen? Daley Blind”, reageert de chef voetbal stellig in Kick-off van De Telegraaf. “Serieus?!”, reageert presentator Pim Sedee enigszins verrast. “Je hebt rust van achteruit nodig. Dan heb je de opbouw en organisatie achterin weer op orde. Dat is het belangrijkste. Maar dat heb je met Blind, dat heeft hij wel. Ik zou voor Blind kiezen”, antwoordt Driessen.

Artikel gaat verder onder video

Van den Boomen gaf na afloop van de wedstrijd tegen PSV dus aan dat hij in de winterstop graag een aantal versterkingen naar Ajax ziet komen. Die versterkingen zullen ongetwijfeld goed van pas komen, want de Amsterdammers staan momenteel op een historische laatste plaats in de Eredivisie. “Maar dan moet je altijd in de as spelers aantrekken”, vindt Driessen.

“Dan heeft hij (Van den Boomen, red.) het ook over zijn eigen positie. Hij maakt het er wel makkelijk vanaf en doet of alles buiten hem om is gegaan, maar hij stond ook gewoon nog in de tweede helft op het veld. Hij nam het zaakje ook niet bij de hand. Ik vond hem na afloop wel erg makkelijk iedereen de schuld geven”, sluit de journalist af.

Moet Ajax proberen om Daley Blind terug te halen?

Laden...
1438 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

8 artikelen over de meest nutteloze sportjournalist..zegt voldoende over fcupdate..

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Onbegrijpelijk inderdaad ja.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn Driessen en Mike Verweij krijgen samen spontane erecties van het opruien.

gizmax
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vorige keer zei droeftoeter Driessen nog dat blind het niveau niet meer aankon bij Ajax om dat hij te langzaam was Deze man praat om te praten wat een eerste klas sukkel 🙈🙈

Folgie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn heeft net als z'n broer Leo nul komma nul verstand van voetbal. Zaait alleen sensatie en speculatie in de Telegraaf.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Inderdaad en ook niet te vergeten zijn homo vriendje Mike Verweij. Samen zijn ze de grote opruiers.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen