Opvallend beeld: Ajax-spelers kleden zich één voor één uit bij het uitvak

27 oktober 2023, 09:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax kon een 2-0 nederlaag op bezoek bij Brighton & Hove Albion donderdag in de groepsfase van de Europa League niet voorkomen, ondanks het ontslag van trainer Maurice Steijn. Diens tijdelijke opvolger Hedwiges Maduro koos voor een zeer verdedigende tactiek en daarmee werden de uitsupporters niet echt verwend. Om de matige prestaties nog enigszins te compenseren, maakten de spelers van Ajax nog een rondje langs het uitvak.

Daarbij bedankten ze niet alleen de meegereisde supporters, maar gaven bijna alle spelers ook nog hun shirt weg aan de fans die de reis naar Engeland hebben gemaakt. Ook trainer Maduro stond tussen de spelers die zich lieten zien aan de aanhangers van de Amsterdammers. Op die manier lieten ze in elk geval duidelijk blijken dat ze blij waren met de steun vanuit het uitvak (zie onder).

Door de nederlaag staat Ajax inmiddels helemaal onderaan in de Europa League-poule met twee punten. Marseille leidt nu in de groep met vijf punten, gevolgd door AEK Athene en Brighton met vier punten Zondag wacht de zware uitwedstrijd tegen PSV in Eindhoven voor de mannen van Maduro.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

AjaxTheGreatest
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En zondag gaat Ajax ook verliezen van psv dus dan staan ze in de Europa League en de eredivisie helemaal onderaan wat een schande dat Edwin v/d Sar en de Rvc en Susan Lenderink het zo ver hebben laten komen. Die hebben Sven Mislintat binnen laten komen en alles alleen laten beslissen en dat hadden ze ten alle tijden tegen moeten houden zij zijn hoofd verantwoordelijk, en zouden allen uit hun functie ontheven moeten worden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen