Perez doet dringende oproep: 'Het begint mij de strot uit te hangen, we worden het lachertje van Europa'

23 oktober 2023, 22:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Kenneth Perez hoopt dat de KNVB de regels rondom het staken van wedstrijden zo snel mogelijk gaat veranderen. De analist van ESPN vindt dat er met het huidige beleid van de KNVB voor gezorgd wordt dat Nederland het lachertje van Europa wordt.

"In het begin was ik echt voor, want de doelmonden lagen vol met bekers", begint Perez in het programma Voetbalpraat van ESPN. "Maar het begint me nu de strot uit te hangen, dat we voor zo'n klein dingetje wedstrijden gaan staken", zegt Perez, die op weinig buitenlandse velden hetzelfde beleid ziet voorkomen: "We worden een beetje het lachertje van Europa."

Artikel gaat verder onder video

Perez vervolgt: "Ik heb begrepen dat de werkgroep bij de KNVB zegt dat ze dit willen blijven handhaven. Ik denk dat dit echt weer bekeken moet worden. Wat zijn nou hoofdzaken en wat zijn nou bijzaken?", vraagt Perez zich hardop af. "De spelers komen nu ook in opstand", doelt hij op spelers van FC Utrecht en Ajax die bij de scheidsrechter vroegen of de wedstrijd zondag gewoon uitgespeeld kon worden. "Dit heeft geen enkele zin", besluit de analist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

78Rico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Netten ophangen blijkbaar zijn het kindertjes

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wel mee eens 78Rico maar doe dat dan vooral een super grote stalen muur om KNVB Zeist heen zodat die bobo's nergens meer heen kunnen en ook geen TV beelden meer kunnen zien. Het is inderdaad het lachertje van de wereld. van A t/m Z die daar zitten hebben geen enkel incasseringsvermogen nog verstand van voetballen. Dat mensen zich nergens meer voor kunnen inhouden dat krijg je niet meer uit dit land op welke manier dan ook. Bij andere sporten zien we ook wel eens een bekertje maar daar zijn ze slimmer en reageren ze niet. Dit gaan nog een keer escaleren dat er moedwillig door derde met bekertjes wordt gegooid om een wedstrijd te kunnen beïnvloeden. En dan het kinderachtig gedoe van we moeten de dader hebben dan kan de wedstrijd hervat worden. Ze wijzen toch iemand aan en gaat mee naar buiten en bij de volgende wedstrijd zit hij daar weer. Ze kunnen gerechtelijk die persoon niets maken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen