Van der Gijp: 'Als Overmars een Ajacied in hart en nieren zou zijn...'

9 oktober 2023, 20:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Marc Overmars lachte in zijn vuistje toen Ajax een bod van 12,5 miljoen euro uitbracht op Gastón Ávila, zo denkt de bekende zaakwaarnemer Rob Jansen. Overmars is werkzaam als sportief directeur bij Antwerp FC en ging akkoord met het bod van zijn oude club Ajax, waardoor Ávila de overstap maakte van Antwerpen naar Amsterdam.

In de podcast KieftJansenEgmondGijp bespreken René van der Gijp en Jansen de transfer. “Ik heb zitten denken: als Overmars een Ajacied in hart en nieren was geweest, dan had hij toch iemand binnen de club gebeld om te vragen: ‘Jongens, wat zijn we jullie nou aan het doen? Je gaat toch niet die Argentijn van ons kopen?’”, zegt Van der Gijp.

Artikel gaat verder onder video

“Zo denkt Marc niet”, antwoordt Jansen. “Die denkt: zo, daar ben ik mooi van af!” Ávila is een van de twaalf spelers die deze zomer naar Ajax kwam. Net als veel andere aankopen kan hij de verwachtingen nog niet waarmaken. Volgens Jansen is Ajax ‘aan alle kanten’ gewaarschuwd voor de inmiddels ontslagen Sven Mislintat, die verantwoordelijk was voor de aankopen.

“Ik weet zeker dat ze aan alle kanten gewaarschuwd zijn voor Mislintat, uit vele hoeken, waaronder ik. ‘Doe dit niet, het wordt een drama’, dat hebben ze gehoord”, zegt Jansen. “Ik heb me verdiept in die man, of het klopte wat men zei. Hij is aangenomen door Maurits Hendriks op basis van zijn verhaal en zijn data. Wat hier is gebeurd op technisch gebied, zoveel slechte beslissingen, is in de geschiedenis in Nederland nog nooit gebeurd.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gijp is een Ajax hater en moet zijn grote bek houden.

Frank16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Huilie huilie. Jullie schroomde ook niet om mijn Feyenoord te vernederen. Maar zo slecht als jouw Ajax gepresteerd heeft, heeft Feyenoord nooit gepresteerd Nu overkomt jouw club dat. Deal with it!

tz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gijp is niet de slimste en drinkt veel denk ik.......

tz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

MIJN Fijmoord??? kk kneuz

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is toch zo,dat Stutgart Ajax heeft gewaarschuwd voor Mislintat. Dat ze hem niet alle vrijheid moesten geven.Tipisch is dat Stutgart NU in het linker rijtje staat en toen Mislintat daar was in het rechter rijtje en vaker voor degradatievoetbal stond

Tikkieterug 44
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt, maar Hendriks is van de data etc. Dus een fan van Sven. Dus Hendriks weg en bonus inleveren.

Frank16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De zoveelste luchtfietser in het voetbal.

tz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

heb je die wallen en groeven onder de ogen van wilfriet genee gezien???

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je moet op dat moment van verantwoordelijkheid die gene alles laten betalen wat er mis is gegaan !!! en meteen onder de kont schoppen. En die van HALST voorop , wat een mislukte gast is dat zeg.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen