Van der Gijp en Derksen bescheuren zich om Studio Voetbal: 'Zolang hij er zit, kijkt er geen hond'

17 oktober 2023, 08:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

René van der Gijp en Johan Derksen blikken in Vandaag Inside terug op de uitzending van Studio Voetbal van afgelopen zondag, waarin Frans Hoek te gast was. De uitspraken van de keeperstrainer werkten vooral op de lachspieren van het duo.

In het NOS-programma werd afgelopen weekend bekendgemaakt dat de uitzendingen vanaf 29 oktober in een nieuwe studio, mét publiek, zullen worden opgenomen. Derksen denkt echter niet dat dat veel gaat uitmaken: "Ze kunnen daar vijfduizend man publiek neerzetten, zolang professor dokter Hoek daar zit, kijkt er geen hond." Volgens De Snor zit er bij de voetbaltalkshow op de NPO maar één gast aan tafel die de moeite waard is: "Rafael van der Vaart is de enige die als character het leuk maakt. Die Pierre zit maar wat te brommen, en de rest zijn figuranten en nou zit die Hoek belangrijk te zijn, er komen alleen maar clichés uit."

Artikel gaat verder onder video

Van der Gijp doet lachend een duit in het zakje: "Ze moeten het publiek wel gaan betalen, anders krijg je publiek zoals bij Renze, die zitten erachter te wachten tot het voorbij is." Derksen ziet in de toevoeging van publiek in de studio een poging van de NOS om het voetbalpraatprogramma meer op Vandaag Inside te laten lijken. Daarin is Studio Voetbal echter niet de enige: "We hoeven ons niets te verbeelden, maar als je nou rondkijkt: HLF8, De Oranjezomer, Van Roosmalen en die andere snuiter (Gijs Groenteman, red.), ze proberen allemaal ons na te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Super Football Fan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Grappig. Ik kijk elke week Rondo en Studio Voetbal terug. Maar de laatste keer dat ik voetbal inside heb aangezet kan ik mij niet meer heugen. PS. Kan FC Update stoppen met het automatisch instarten van filmpjes? #gruwelijkirritant

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is dan inderdaad heel lang geleden, want het programma heet inmiddels alweer een tijdje Vandaag Inside.

RobindaRobot
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik kijk ook Rondo en Studio Voetbal. Die populisten hoef ik niet te zien, altijd maar mensen aan het beoordelen als ze een beetje anders zijn of gestudeerd hebben etc. Walgelijk.

Dennis Schijf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hou toch op mensen, bij vooral studio voetbal zitten figuren met een dubbele agenda, kritiek-en inhoudloos gezever.bij rondo maken alleen van Basten en Gullit het spraakmakend, met Waterreus en Mulder zit je ook naar alleen maar clichés te luisteren.Wat je ook van Vandaag Inside moge vinden, ze hebben in ieder geval een mening ongeacht wat iemand er wat van vind.heerlijk in deze tijd van de woke en me too imbecielen

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Alles lijkt bijna hetzelfde daar ik voor mezelf naar maximaal twee praatprogramma's kijkt. Véél vaker dat het om één programma (naar keuze) gaat. Dit omdat overal over hetzelfde gesproken wordt. Hebt wel wat veel beters te doen ! ! ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen