Van Gaal krijgt opening voor Ajax bij AZ over Alex Kroes: donderdag gesprek gepland

17 oktober 2023, 22:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Louis van Gaal heeft een opening veroorzaakt bij AZ om eerder toe te geven in de zaak met Alex Kroes. Donderdag staat het gesprek tussen Ajax en AZ op het programma over de directeur Kroes, om te kijken of hij eerder aan het werk kan gaan in de Johan Cruijff Arena. Volgens Chris Woerts heeft de aanwezigheid van Van Gaal voor een extra opening gezorgd tussen beide clubs.

Dat vertelde de sportmarketeer in het tv-programma Vandaag Inside. Van Gaal is adviseur bij Ajax en voert samen met Michael van Praag het gesprek met AZ. "Donderdag staat het gesprek tussen Ajax en AZ op het programma", begint Woerts, die in de rede gevallen werd door Genee. Dat was volgens hem al bekend, omdat Valentijn Driessen dat had gemeld.

Artikel gaat verder onder video

Robert Eenhoorn, Michael van Praag en René Nelissen zitten bij het gesprek tussen Ajax en AZ, weet Woerts. "Laten we hopen dat het lukt. En uit respect voor Van Gaal, wat hij bij AZ heeft gedaan, lijkt er een opening te komen dat hij eerder kan beginnen bij Ajax. Louis staat er heel goed op bij AZ", aldus Woerts.

"Ze moeten zich nederig opstellen”, komt Woerts ook nog met een advies aan Van Gaal en consorten. Kroes begrijpt overigens hoe AZ zich opstelt in zijn zaak, omdat hij het contract in volle verstand getekend heeft, zo weet Özcan Akyol. "Alex Kroes heeft alle begrip voor AZ. Die is helemaal niet verrast", stelde de gast in VI.

De toekomstig algemeen directeur van Ajax zou op 15 maart aantreden bij de Amsterdammers en daarvoor zou hij op wereldreis gaat. Als Van Gaal erin slaagt om hem eerder vrij te spelen, heeft hij al wel aangegeven eerder te willen starten. "Het is ontzettend arrogant om een directeur te benaderen, zonder de club daarvan in te lichten", gaf Derksen ook Ajax nog een veeg uit de pan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is alleen maar goed voor ajax als Kroes eerder aan de slag kan gelijk dikke opruiming houden binnen het bestuur jantje weg en nog een paar andere ook dan meteen beuker maar gelijk aanstellen 👍👍👍

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Inderdaad leuk perspectief en het is nog niet te laat voor dit seizoen. Nu nog een kleine vinca op Ibiza voor Steijn kopen en Maurice de toegang weigeren, de sleutel van de mooie BMW laten inleveren. Wel een kerstpakket toezenden.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelijk heb je. Ik zou dat ok zo willen om zo deze zaak definitief af te handelen.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dat kleine rekeningetje dat nog open staat, zal ook wel besproken worden, in ieder geval door AZ.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zijn ze nu allemaal bang voor die van Gaal. AZ moet zijn poot stijf houden en niet anders. AJAX moet zich niet zo aanstellen ze hebben het zelf veroorzaakt en proberen nu alle machten in te schakelen om de boel weer op de rail te krijgen en daar moet iedere club maar voor wijken. Schandalig kopstukken te kunnen realiseren. Lekker op de blaren blijven zitten tot het je beurt is. Als het RKC of wie dan ook geweest was dan was zoiets niet gebeurt. ALles van AZ moet maar naar AJAX mister van GAAL daar heb jij ook gewerkt en je hebt er al een weg gehaald daar dus nog meer kapot maken en als het aan jou ligt komt de voorzitter ook nog over omdat AJAX geen besetting meer kan krijgen en dat noemt zich dan een beursgenoteerde club.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Boyke de hele AZ-entourage zit er toch ook bij ?

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo is dat. Er moet niet gezeurd worden ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen