'Ajax loopt hier van het veld alsof ze de Champions League winnen, erger ik me enorm aan'

5 november 2023, 19:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Luuk Brouwers heeft zich gestoord aan de wijze waarop Ajax de overwinning op sc Heerenveen (4-1) vierde. De middenvelder, die het enige doelpunt maakte voor de bezoekers, spreekt van een ‘enorm geflatteerde’ zege.

Brouwers baalt zichtbaar voor de camera van ESPN. “Dit is echt enorm geflatteerd, denk ik. Maar dat heeft iedereen wel gezien. Op het laatst vallen we gewoon uit elkaar en doen we dingen die we niet hebben afgesproken. Er ontstaan ruimtes, we laten de verdediging stikken”, verzucht de middenvelder.

Artikel gaat verder onder video

De reactie van Ajax zorgde voor ergernis. “Dan lopen ze hier van het veld alsof ze de Champions League-finale gewonnen hebben. Ja, daar stoor ik me enorm aan. Toon een bepaalde realistische blik op de wedstrijd… Als je terugkijkt op de wedstrijd, vind ik dat niet terecht.”

Interviewer Milan van Dongen stipt aan dat de blijdschap waarschijnlijk te maken heeft met het feit dat Ajax onlangs nog op de achttiende plek stond. Daar lijkt Brouwers niet zo van onder de indruk. “Ze zijn Ajax, hè? Dat zeggen ze toch?”

Ben je het eens met de kritiek van Luuk Brouwers op de Ajax-spelers?

Laden...
1128 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Poke theWoke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De afgunst spat er vanaf. De statistieken liegen niet. Schoten op doel 8 Ajax 3 H veen Balbezit 57,6 Ajax 42,4 H veen De Ajax haat uit FC Utrecht zit er nog in bij dit kneusje.

Profumo
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja klopt. Hij moet de hand gewoon in eigen boezem steken. Schandalig dat Heerenveen hier met die cijfers verliest!

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar maak je jezelf als speler druk om man? Zelfs als zou je 5% balbezit hebben en maar 1 schot op goal hebben, als dat schot de winst oplevert mag je dat nog steeds vieren. Het spelverloop maakt aan het einde van de rit niks uit, de punten wel. Misschien moet deze speler niet direct na een verlies al voor de camera verschijnen...

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Brouwers is gewoon een slechte verliezer. Ja het is geflatteerd, ja Heerenveen had een punt moeten pakken na de reuze kans op 2-1, maar helaas. Dat Ajax blij is kun je in deze periode toch wel begrijpen.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze Brouwers is onsportief en een slechte verliezer, zonde. Ik hoop dat Heerenveen nog dieper zakt nu.

Gust
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij heeft helemaal gelijk, ze deden inderdaad of ze de CL hadden gewonnen. Het was gewoon bagger en totaal onverdiend.

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens mij doen de overige clubs in de competitie niet anders als ze van Ajax winnen Dus niet zo moeilijk doen nu En miss eens een bril op zetten als je tv zit te kijken want zo onverdiend was het nou ook weer niet en als Heerenveen niet scoort en Ajax wel miss verdien je dan als Heerenveen ook niet te winnen want Ajax had precies het zelfde met de kansen in vorige wedstrijden en toen waren jullie zo blij dat Ajax verloren had

Gust
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Welke kansen in vorige wedstrijden.?Misschien een keer een bezoekje aan de opticien brengen!

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hahaha papegaai geworden Eerste helft psv - Ajax vergeten met de kansen van brobbey eerste helft had het al 1-5 voor Ajax moeten staan met de kansen die ze miste Maar jij stond te juichen in je woonkamer na 90 min toe Ajax verloor

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gust, in elk geval klimt Ajax over de rug van Brouwers en co. van de 15e naar de 11e plaats, lekker toch of heb jij daar moeite mee ?

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan zo naar PSV toe.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach gutte. Wat een loser is dit jochie van Heerenveen

Oud keeper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Slechte verliezer zeg. Moeten jullie de bal er maar gewoon intrappen man.

LudiekInside
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach Brouwertje, Brouwertje, waarom zo reageren? Heb je zelf al gezien hoe je jouw doelpunt vierde. Alsof je de winnende had gescoord in een WK finale. 😂

Frank16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zag de eerste goal van Ajax en volgens mij was dat buitenspel door een schouder van een Ajaxspeler die de bal kreeg. Ik zag laatst zo'n zelfde goal bij Feyenoord. Die werd wel afgekeurd. Dat is voor mij het bewijs dat Ajax bevoordeeld wordt. Nu het slecht gaat. Nou, toen het bij Feyenoord niet goed ging, dan kregen wij alles tegen van die stomme Ajaxscheidsrechters. Nee, ik ben geen Calimero. Het is gewoon bewijs! Feyenoord wint thuis met 5-0 van dit nog steeds slechte Ajax en dan kunnen jullie nepsupporters geen vuurwerk op het veld gooien.

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Feijenoord heeft vorige seizoen 34 wedstrijden lang genoeg voordelen gehad van de knkb dus de Feijenoordscheidsrechters van vorige seizoen waren er dit jaar wel eens klaar mee en mogen ze het dit jaar weer eens op eigen kracht proberen

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Calimero, kijk de beelden nog eens zou ik zeggen en hou er dan rekening mee dat je van schuin achter kijkt op de lijn en niet recht op de lijn. Als je je school had afgemaakt dan had je dat wel geweten. Kijk gelijk die van de onterecht afgekeurde 3-1 ook even.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het zieltje. Calimero.. Volgens mij had Feyenoord een penalty moeten krijgen bij twente. Vonden ze later in Zeist ook. De scheidsrechter werd geeneens geroepen. Maar de Var he. Volgens amsterdamse Regels.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

King Jacobus, de afgang bij Twente zit wel diep bij je hè ? Had...als....dan had je club maar niet moeten verliezen. Ajax had 10 keer niet gewonnen, wij kwamen toch ook niet met ....had...als.... Kom op man verman je. De komende tijd zullen zeker nog meer beproevingen komen. Ajax is het al gewend en daardoor gehard, moet je ook zijn. Kop op.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Frank16, Ik zag bij RKC-Feyenoord een zogenaamde topspeler een schwalbe maken om een strafschop te versieren en kreeg die van een anti Feyenoord scheidsrechter cadeau, wat wil je nog meer. Maar het prachtige is en dat ging viraal de wereld over, die zogenaamde topspeler ging eerst een dansje maken voor dat hij schoot en de bal kreeg een ontzettende mooie boog over het doel. Prachtig gezicht, maar vooral leedvermaak.

Tikkieterug 44
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon even een tegenvaller dat Ajax anders speelt en wint.heerenveen dacht dit winnen we wel . Nu teleurgesteld en janken

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je moet eerst zelf eens gaan voetballen , dan je storen aan, je krijgt een bal op je kop valt mooi in de hoek en viert hem of het een wereld goal is, nou nou zo goed ben je helemaal niet !!! Maar ik gun je hem wel . En dat ajax hwt zo viert is toch vrij logisch, maar bij jullie gaat het verder !!! bijna haat !!! en dat is wel erg. Nog wat toch terecht verloren !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen