De Mos ergerde zich aan rare actie van PSV’er: ‘Als hij dat tegen RC Lens doet, staat het al 0-2’

6 november 2023, 19:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Eindhovens Dagblad

Aad de Mos heeft zich zaterdagavond tijdens de wedstrijd van PSV tegen Heracles Almelo geërgerd aan Malik Tillman. De oud-trainer vond dat het veel te lang duurde voordat Tillman zich had klaargemaakt voor een invalbeurt. Mocht dit aanstaande woensdag tegen RC Lens ook gebeuren, zijn de rapen gaar volgens De Mos.

Tillman kwam in de 54e minuut in het veld voor Ismael Saibari. De Mos stoorde zich aan de manier waarop de van Bayern München overgekomen middenvelder zich klaarmaakte voor de invalbeurt. “Als er gewisseld wordt, laat die wisselspelers dan alsjeblieft zorgen dat ze wat sneller klaar zijn. Het heeft tien minuten geduurd voordat Tillman erin kwam”, zegt de analist bij Elfrink & De Mos van het Eindhovens Dagblad.

Artikel gaat verder onder video

“Als hij dat tegen Lens doet, staat PSV al met 0-2 achter. Je moet klaar zijn om snel te kunnen invallen”, gaat De Mos verder. Menig PSV-fan kan zich mogelijk nog het moment van Tillman nog voor de geest halen. PSV wilde Tillman als vervanger voor Saibari (die geblesseerd uitviel en niet verder kon) inbrengen, maar de Amerikaan moest nog van alles doen zich klaar te maken. Na een korte pauze liet Joey Kooij de wedstrijd gewoon doorgaan, waardoor Tillman minutenlang moest wachten om in het veld te komen.

PSV neemt het woensdagavond op tegen RC Lens in de vierde speelronde van de Champions League-groepsfase. De Eindhovenaren zijn min of meer verplicht om een goed resultaat over te houden aan het duel met de huidige nummer tien van de Ligue 1. Aad de Mos verwacht ‘minimaal een gelijkspel’, maar durft ook uit te spreken dat PSV met ‘één goal verschil’ gaat winnen.

Was de actie van Tillman onprofessioneel?

Laden...
197 stemmen

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen