Johan Derksen stoort zich mateloos en rekent keihard af met oud-tafelgast Vandaag Inside

21 november 2023, 15:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © VandaagInside

Johan Derksen ergert zich aan columnist Sander Schimmelpenninck, die in het verleden een aantal keer aanschoof bij het programma Vandaag Inside. De Snor vindt het stuitend dat iedereen die niet de mening van Schimmelpenninck deelt door de columnist wordt weggezet als 'dom'.

"Je hebt tegenwoordig heel veel columnisten die het niet verdienen om columnist te zijn", begint Derksen in de uitzending van Vandaag Inside op maandagavond. "Iedereen wil tegenwoordig columnist zijn, want dan heb je een bepaalde status bij een blad, dan ben je toch wel belangrijk. Schimmelpenninck heeft als columnist een bepaalde mening en iedereen met een andere mening wordt weggezet als rechts en dom. Ik vind dat zó goedkoop scoren", geeft de oud-voetballer aan. "Hij schrijft het in De Volkskrant en alle lezers van De Volkskrant zijn het daar dus mee eens."

Artikel gaat verder onder video

In het verleden schoof Schimmelpenninck aan bij Vandaag Inside, maar dat hield na een korte periode op. Sinds dat de columnist niet meer te gast is geweest wordt er van alle twee de kanten naar elkaar uitgehaald: "Hij zat hier, hij schoof hier graag aan totdat wij het een beetje zat werden, maar nu omschrijft hij het als kroegpraat en waardeloze tv-uitzendingen met politici. Iedereen buiten Schimmelpenninck is dom, dat stoort mij mateloos", geeft Derksen aan, wiens mening gesteund wordt door advocaat Job Knoester. 
 
Derksen vervolgt: "Het is iedere keer hetzelfde. Die snotneus heeft vanuit huis een paar centjes meegekregen, dus dan is het makkelijk om de linkse jongen uit te hangen. Hij beledigt een groep mensen en zet die weg als dom", besluit de 74-jarige inwoner van Grolloo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Het lijkt hier in het vervolg wel de VI nabeschouwing. Wat boeit mij en vele anderen nou wat wie van wie vind als het niets met voetbal heeft te maken. 🤮🤮🤮

henk van Den broeke
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

Het boeit schijnbaar de mensen die reageren😂😂anders reageer je niet.

78Rico
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Vandaag inside geen voetbal inside meer 😂😂😂😂😂😂

Maister
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Het lijkt erop dat Schimmelpenninck zichzelf erg serieus neemt en denkt dat zijn mening de enige juiste is. Jammer dat hij niet openstaat voor andere meningen en deze meteen wegzet als 'dom'. Dat is pas goedkoop scoren

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

En dat denkt Derksen niet? Als er toch één persoontje die denkt alles te weten en alles denkt te mogen zeggen, dat dat ouwe mannetje toch wel. Zijn mening is volgens hem de enige juiste mening.

78Rico
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Wel gek dat Johan (anti cancel) Sander schimmelpenis….en die bolle militair Pieter cokeblenz niet meer laat zitten aan tafel of de bar ……Johan gaat aan de haal met een dubbele moraal 😂😂😂😂😂😂.

Janfrouk Werkman
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Leuk programma!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen