Johan Derksen walgt: 'Het zijn twee luie zwijnen, echt een schande'

4 november 2023, 10:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen neemt het op voor Ruud Gullit, die door zijn twee Italiaanse kinderen is aangeklaagd. De oud-voetballer zou jarenlang geen alimentatie hebben betaald, waardoor zijn kinderen Quincy en Cheyenne Dill nu een bedrag van 500.000 euro eisen van Gullit.

Gullit noemt de situatie ‘te gek voor woorden’. “Het is zo onrechtvaardig tegenover Ruud. Dat zijn twee luie zwijnen, die kinderen. Die hebben hem helemaal leeggezogen. Echt een schande”, zegt hij in de vooraankondiging van Vandaag Inside. Tijdens de talkshow komt hij met nadere toelichting.

Artikel gaat verder onder video

“Er is een afspraak gemaakt: zolang die kinderen thuiswonen bij die vrouw en geen werk hebben, is hij verplicht om alimentatie te betalen”, stelt Derksen. “Ze zijn nu 29 en 32, wonen nog steeds thuis en hebben geen werk. Die denken: als we het huis uit gaan en gaan werken, hoeft hij niet meer te betalen. Daar wordt hij nu voor gestraft. Een schandalige houding van die kinderen. Het zijn heel erge profiteurs, ten koste van Ruud. Hij wordt helemaal leeggeplukt door twee van die kornuiten.”

De Italiaanse kinderen van Gullit

Quincy en Cheyenne, kinderen van Gullit en het Italiaanse model Cristina Pensa, hadden volgens eerdere berichtgeving van La Repubblica na de beëindiging van die relatie recht op 8 miljoen lire (oude munteenheid van de Italiaanse Republiek) per maand. Volgens hen heeft Gullit dit echter nooit betaald. De voormalig Oranje-international zou in 2017 al een afspraak met Pensa hebben gemaakt om de achterstallige alimentatie, inmiddels vastgesteld op 7200 euro per maand, alsnog te voldoen. Maar zijn kinderen stellen dat Gullit die afspraak nooit is nagekomen.

Video: Johan Derksen in de bres voor Ruud Gullit: ‘Profiteurs, schandalig!’

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

tz
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Derksen polariseert en leidt dit land maar de ondergang. Zolang hij zijn zakken maar kan vullen .

Dennis Schijf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is nog eens een volwassen reactie op de topic die gesteld wordt, last van issues?

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En inhoudelijk op het artikel?

RMC Marco de Vries
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Aldus een pseudo psycholoog zonder diploma, zijn conclusie baserend op een avondje clickbaiten en ketamine snuiven.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Regels zijn regels waar ook Ruudje zich aan dient te houden. Als hij iemand bezwangerd en er dan vervolgens met een ander er van door te gaan, moet hij de concequenties ook dragen. Dat de "kinderen" lui zijn en hen uit willen zuigen...tsjaa,dat heeft zijn ex ook gedaan, zij het waarschijnlijk op een andere manier. De appel valt dus niet ver van de boom. Leuk is anders, dat begrijp ik maar als dat zo afgesproken is, dan had Gullit maar 'n betere advocaat moeten nemen.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens mij ging zij er met een ander vandoor,. En Nu?

Adriaan Bert de Velde Harsenhorst
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Baas boven baas 🍻⚧️🤑

Oud keeper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Rijk zijn is ook niet alles.

Poke theWoke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Betalen pannenkoek

Saskia
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jij bent hier de pannenkoek ouwe . Je moet niet ergens over praten waar je geen reet vam begrijpt. Neem je pilletjes in met azijn en hou verder je waffel.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Uiteindelijk gaat het erom wat en op papier is vastgelegd. Dan kun je er van vinden wat je wilt, maar dat maakt vrij weinig uit. Zonder die details is oordelen ook lastig.

mva66
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als het waar wat die kinderen zeggen en hij heeft nooit betaald is het hun recht omdat geld op te eisen als het waar is Derksen moet zijn smoel houden wat probeert hij in een goed blaadje te komen bij Gullit

Brigges
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Die Gullit was al nooit de slimste met vrouwen hè.

Keudel85
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

'Gullit noemt de situatie ‘te gek voor woorden’. “Het is zo onrechtvaardig tegenover Ruud.' Hij zegt dat over zichzelf dus?

Adriaan Bert de Velde Harsenhorst
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat is het toch heerlijk wanneer die voetbal miljonairs, betaald door inflatie op onze spaarcenten, ook eens gewoon genaaid worden door hun fotomodel exen. En Johan ga alsjeblieft met pensioen en neem van Rossem mee. Betaald voetbal afschaffen zou een zegen zijn. Ook goed voor het milieu en de begroting van justitie. Allemaal opzouten naar Saudi Arabië.

TDjack60
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het heeft niets te maken of je rijk bent, kinder alimentatie oké maar als deze ouder is dan 18 is deze ook voor de Europese wet meerderjarig en is kinder alimentatie niet meer van toepassing en dienen zij in hun eigen onderhoud te voorzien en ruud wilde destijds wel betalen maar zij Pensa kwam de omgangsregeling niet na

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen