Kenneth Perez lijkt één speler uit te lachen na nederlaag Feyenoord tegen Lazio

9 november 2023, 18:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Feyenoord verloor twee van de laatste drie officiële wedstrijden en dat komt volgens Kenneth Perez met name omdat enkele aanvallers niet in topvorm zijn. De analist van ESPN vond Calvin Stengs bijvoorbeeld ‘heel kinderlijk’ spelen en was ook niet bepaald gecharmeerd van Alireza Jahanbakhsh in de Champions League-wedstrijd tegen Lazio (1-0 nederlaag) van dinsdagavond.

Over het geheel was Perez ‘best wel onder de indruk’ van de manier waarop Feyenoord voor de dag kwam in Stadio Olimpico. “Ze doen dingen waarvan ik denk: oh, dat heb ik niet eerder gezien”, zegt hij donderdagavond in Studio Europa. “Het probleem was dat ze veel te weinig kansen creëerden uit het vrij goede veldspel.”

Artikel gaat verder onder video

Spelers die een paar weken geleden nog in ‘bloedvorm’ waren, zijn dat nu ‘totaal niet’. “Stengs vond ik echt heel matig. Zelf was hij best wel tevreden over zijn wedstrijd, maar ik vond hem heel matig, weer heel kinderlijk. Veel balverlies, ging op allerlei posities spelen...”, merkt Perez op.

Ook Santiago Giménez en Igor Paixão hebben ‘net niet de vorm’, Perez moet zelfs lachen als hij de naam van Jahanbakhsh noemt en kan die lach maar moeilijk inhouden. “Jahanbakhsh viel in en had het ook niet. De individuele kwaliteit, die PSV wel heeft, mist Feyenoord als het niet lukt om als team tot heel grote kansen te komen.”

Moet Feyenoord zich zorgen maken om de vorm van de aanvallers?

Laden...
626 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen