Ronald de Boer houdt zich niet in na Feyenoord-exit: 'Ik zeg het maar op zijn Amsterdams...'

28 november 2023, 23:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ziggo

Ronald de Boer denkt dat het tweede doelpunt van Atlético Madrid compleet geluk was dinsdagavond in De Kuip tegen Feyenoord (1-3). De analist zag dat Mario Hermoso de bal mooi over Justin Bijlow heenschoot, maar volgens hem was dat zeker niet bewust.

“Ik zeg het maar op zijn Amsterdams: ze maken drie schijtgoals”, doelde De Boer bij Ziggo Sport op de twee eigen goals van Feyenoord en treffer van Hermoso. De enige bal die Atlético Madrid zelf tussen de palen achter Bijlow kreeg, was helemaal geen bewuste poging op doel.

Artikel gaat verder onder video

“Het is totaal onbewust. To-taal onbewust. Hij kijkt niet eens. Hermoso wil de bal verlengen naar de tweede paal, naar iemand van zijn medespelers”, aldus De Boer. “Een geweldige goal, maar echt geen bewussie. Maar hij wipt hem wel over Bijlow heen.”

Uiteindelijk was de zege van Atlético Madrid op Feyenoord wel terecht. “Atlético Madrid had weinig te duchten van Feyenoord. Feyenoord heeft te weinig gecreëerd. Na de pauze gaan ze eerst nog via de vleugels spelen, maar het laatste stuk gaan ze alles naar binnen. Toen was het eigenlijk al gespeeld”, dacht De Boer. “Een halve kans is soms een goal, dat zijn de wetten van de Champions League. Daar is Feyenoord tekort in geschoten, door de kansen die ze kregen, niet verzilverden.”

Was dit een bewuste poging van Hermoso?

Laden...
351 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

redknap
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Volgend jaar weer een kans. Vanavond geen schijn van kans. Had ook zo 0-4 kunnen staan.

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Gezwam achteraf, een schijtgoal is een goal. Met een schijtgoal kan je wereldkampioen worden. Hermoso had nooit die zgn. schijtgoal mogen kunnen inschieten, maar hij kreeg die kans wel dus het is ook een verdienste (van zijn aangever).

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen