Verweij verwacht binnenkort ‘ronkend persbericht’ bij Ajax: ‘Iedereen binnen de club is al bang...’

20 november 2023, 18:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots/De Telegraaf

Mike Verweij verwacht dat er geen uitkomsten gaan komen uit de onderzoeken naar Sven Mislintat. Accountants- en adviesbureau KPMG doet momenteel uitgebreid onderzoek naar de transfers die de inmiddels ontslagen technisch directeur van Ajax deed. Verweij stelt dat ‘iedereen binnen Ajax al bang is voor de uitkomst’.

Ajax maakte eind september bekend dat KPMG, samen met advocatenbureau NautaDutilh, gaat onderzoeken of er sprake is van belangenverstrengeling bij alle transfers die afgelopen zomer plaatsvonden in Amsterdam. Een uitspraak van Michael van Praag op de AvA (Algemene Vergadering van Aandeelhouders) van Ajax zorgde voor vraagtekens bij Verweij.

Artikel gaat verder onder video

Van Praag stelde dat men nog niet kon oordelen over de aankopen. De voorzitter van de Raad van Commissarissen verzekerde dat de zomeraanwinsten nog gaan leveren. “Van Praag moet oppassen met met zulke opmerkingen. Iedereen binnen Ajax is al bang… KPMG gaat de mogelijke belangenverstrengeling van Mislintat bij transfers onderzoeken. Niemand verwacht dat daar iets schokkends uitkomt”, stelt Verweij bij Kick-off.

KPMG is volgens de Ajax-clubwatcher ‘niet op zijn taak berekend’. “Er is heel veel informatie bij hen gelegd. Alleen Mislintat was natuurlijk slim genoeg om aan de voorkant niks geks of strafbaars aan belangenverstrengeling te doen. Door dit soort opmerkingen van Van Praag, voedt je wel het gevoel dat er binnenkort een ronkend persbericht komt van Ajax waarin het meldt dat er niks aan het licht is gekomen bij de transfers van Mislintat.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wat is Waar ?
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

De media heeft Mislintat ontslagen, niet Ajax 🤔🙄

Koempel
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Snap je nu hoeveel invloed die viezerikken in de media hebben op de politiek?

ria vandenhoek
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Weet ik word schijtziek van al die aannames over ajaxi iedereen weet het beter..gaan hun het doen dan???

KingCrimson
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Iedereen weet het beter, iedereen heeft iets "van horen zeggen", iedereen denkt te weten wat er speelt, iedereen concludeerd en speculeert maar raak. Je bent niet de enige die er schijtziek van wordt. En dat noemen ze journalistiek. En analiseren. Walgelijk.

Koempel
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

Hoop dat onze vriend Mislintat ermee wegkomt, het is echt genieten it seizoen, en die neuzen hebben toch geld zat!

bonaire
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Dat er geen belang verstrengeling kan zijn , dat is toch erg vreemd . Meerdere spelers moesten veranderen van management?? Dat is al een vorm van . En dat hij ontslagen zou zijn door de media ?? Deze man heeft voor bepaalde spelers gewoon veel te veel betaalt?? Nog niet eens de hoofdprijs , maar gewoon belachelijke bedragen . En dat voor onbekend talent . Bijna vergeten , ook nog eens allemaal erg lange contracten , ook weer voor erg veel geld . En natuurlijk had dit nooit mogen gebeuren , maar deze man was het toonbeeld van wanbeleid. Gaat jaren duren voordat Ajax weer een fatsoenlijk team heeft in Europa , en ook de naam Ajax in de wereld is net zoals de aandelen gigantisch gekelderd. Echte goede voetballers komen nu op dit moment niet richting Amsterdam. Daarom is deze man ontslagen bij Ajax . Media is echt soms slecht in Nederland , maar hier zaten ze toch wel erg goed .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen