Wesley Sneijder kijkt vol verbazing naar uitspraken van Jasper Cillessen

13 november 2023, 23:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Veronica Offside/ESPN

Wesley Sneijder keek zondag met verbazing naar het interview dat Jasper Cillessen gaf na de wedstrijd tussen FC Twente en NEC (3-3). De keeper van NEC beklaagde zich over het laatste doelpunt van Twente: in zijn ogen stond Sem Steijn hinderlijk buitenspel, voordat Manfred Ugalde scoorde. De arbitrage onder leiding van Joey Kooij deelde die lezing niet en Sneijder doet dat evenmin.

“Ik snap die discussie van Cillessen niet, over Steijn die in zijn zicht gestaan zou moeten hebben”, zegt Sneijder maandagavond bij Veronica Offside. “Hij stond totaal niet in zijn zicht. Moet je kijken: dit is toch totaal niet in zijn gezichtsveld?", stelt Sneijder bij het zien van de beelden.

Artikel gaat verder onder video

Cillessen bleef na het zien van de beelden bij zijn standpunt, tot verbazing van Sneijder. "Op het veld zou je dat gevoel nog gehad kunnen hebben, maar dan krijg je daarna die beelden te zien... Dan kun je toch ook zeggen: ja, dat is zo?" Andy van der Meijde sprak van ‘zeiken om het zeiken’.

Na de wedstrijd liet Steijn al weten het oneens te zijn met Cillessen. Ook de analisten van ESPN keken op van de woorden van de keeper. Kees Kwakman en Kees Luijckx konden de uitspraken maar moeilijk serieus nemen. "Ik vind het wel knap geacteerd van hem: hij houdt het gewoon vol", zei Luijckx.

Bekijk onderstaande video door te klikken op de tekst van de tweet (niet op het screenshot):

Had het doelpunt van FC Twente afgekeurd moeten worden?

Laden...
385 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Maister
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou, laten we Cillessen maar een lintje geven voor zijn scherpe zicht en zijn uitstekende kennis van de buitenspelregel. Misschien kan hij ook nog even de VAR-cursus gaan volgen, want die lijkt hij ook wel nodig te hebben

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen