Ajax-supporters zijn onder de indruk en hebben massaal één vraag aan Ajax

24 december 2023, 17:39
Foto: © ProShots

Supporters van Ajax zijn onder de indruk van de kerstvideo die de Amsterdamse club heeft gedeeld, maar voornamelijk van de ketting van Ajax die in de video naar voren komt. Op sociale media krijgt de huidige nummer vijf van de Eredivisie dan ook de nodige vragen waar supporters dit product kunnen aanschaffen.

"Iedereen valt een keer. Sommigen harder dan anderen", begint Ajax in de kerstvideo. "Waarom vallen we? Zodat we leren hoe weer moeten opstaan. We weten, ooit zullen we weer vliegen. Misschien niet vandaag, misschien niet morgen, of zelfs niet de dag erna, maar ooit vliegen we weer naar de zon. En tot die tijd zingen we: voor jou, voor de mooiste club, waar ik zoveel van hou", is er te horen.

Artikel gaat verder onder video

In de video komt een moment naar voren waarop te zien is dat een Ajax-supporter een ketting om heeft, met daarin het oude logo van Ajax afgebeeld. Supporters vragen zich massaal af of deze ketting ook in de verkoop gaat, zo valt te lezen op sociale media: "Waar kan ik deze ketting halen?", vraagt iemand anders zich af, terwijl een ander al is overtuigd van de Ajax-ketting: "Ik moet deze hebben!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

real8madrid
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

De kerstvideo van Ajax is niet alleen een mooie boodschap, maar ook een slimme marketingzet met de vraag naar de Ajax-ketting die nu ontstaat op sociale media.

KROTJE
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Waar kan ik die snel in huis hebben Real ?

Kramer
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Het Ajax mediateam is denk ik de beste in Europa bij de voetbalclubs. Nu de spelers nog.. maar ook bij dit filmpje was het gewoon weer kippenvel. Ik zat ook meteen te zoeken om de ketting, hopelijk komt i in de verkoop.

Maister
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ja dat zou inderdaad een geweldig product zijn om te hebben, maar helaas moeten we waarschijnlijk nog jaren wachten voordat het in de verkoop gaat.

Nasalis
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Ik heb nog nooit zulke kromme tenen gehad

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen