'Bayern en Dortmund volgen voormalig Jong Oranje-speler: 20 miljoen vraagprijs'

7 december 2023, 14:55
Foto: © Imago

Ferdi Kadioglu (24) heeft zich in de kijker gespeeld van verschillende Duitse clubclubs. De linksachter van Fenerbahçe kan op belangstelling rekenen van Borussia Dortmund en Bayern München. Gezien de hoge vraagprijs van zijn werkgever Fenerbahçe is een akkoord tussen verschillende clubs nog ver weg.

Sky Deutschland maakt melding van de belangstelling van BVB en Der Rekordmeister in de voormalig speler van N.E.C., die voor een kleine twee miljoen euro naar Turkije vertrok. Volgens het medium is de waarde van Kadioglu behoorlijk opgelopen, want Fenerbahçe zou ruim twintig miljoen euro willen hebben voor de rechtspoot. Dat zijn beide clubs voorlopig nog niet bereid om op tafel te leggen.

Artikel gaat verder onder video

Kadioglu doorliep de jeugdopleiding van NEC en debuteerde in 2016 als zestienjarige in het eerste elftal van die club. Na 70 wedstrijden (twaalf goals) verliet hij de club in de zomer van 2018 om zijn loopbaan te vervolgen bij Fenerbahçe. Bij de topclub uit Istanbul werd hij omgeturnd van middenvelder tot rechter wingback, afgelopen seizoen kwam hij tot 32 wedstrijden en scoorde hij drie keer voor Fener.

Kadioglu beschikt over een Nederlands én een Turks paspoort. Hoewel hij tot Jong Oranje uitkwam voor verschillende Nederlandse vertegenwoordigende elftallen, koos hij als A-international voor Turkije. Inmiddels heeft hij vijftien interlands achter zijn naam namens Turkije.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen