Derksen goudeerlijk: 'Ik schaamde me kapot toen ik het hoorde, beetje hypocriet van ons'

8 december 2023, 13:11
Foto: © Vandaag Inside

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp staan zondag voor de tweede keer in de Ziggo Dome in Amsterdam. Maar waar hun programma Vandaag Inside elke dag doordeweeks door vele mensen wordt bekeken, is hun show Vandaag Inside Live een stuk minder in trek. Derksen begrijpt wel waarom.

Genee verklapte onlangs dat André van Duin te gast is in Vandaag Inside Live en hoopte ook Louis van Gaal nog te kunnen strikken. De presentator wierp tijdens een live-uitzending van Vandaag Inside een blik in de camera en richtte zich tot de oud-trainer van onder meer Ajax en het Nederlands elftal. Volgens Genee is Van Gaal van harte welkom en zou het de show ‘afmaken’. Onduidelijk is of Van Gaal gehoor gaat geven aan de uitnodiging van Genee, maar het had in ieder geval veel weg van een laatste redmiddel.

Artikel gaat verder onder video

De ticketverkoop voor de show in de Ziggo Dome loopt immers minder dan gehoopt. Waar Genee, Van der Gijp en Derksen vorig jaar nog in een uitverkochte zaal terugblikten op het jaar 2022, is het de vraag of zij er komende zondag wederom in slagen om alle 12.000 stoelen te vullen. “Ik heb me wel kapot geschaamd toen ik hoorde dat sommige kaartjes zeventig euro kostten en dat ze ook te koop stonden op Vakantieveiligen.nl”, reageert Derksen in gesprek met De Telegraaf op het gegeven dat de verkoop niet aan de verwachtingen voldoet.

“Ik voel me net André Hazes”, vervolgt Derksen, die in de lijst met invloedrijkste mediapersonen in Nederland op de derde plaats staat. “Het is dan ineens heel hypocriet van ons dat wij hem hebben beledigd om het feit dat hij Ahoy niet in een keer uitverkocht kreeg, en nu overkomt ons hetzelfde. Ik zou eigenlijk tegen al die mensen die komen willen zeggen: je had beter gewoon een keer bij ons in de studio kunnen zitten, dat is gratis en dan krijg je er nog een kopje koffie bij ook.”

Heb jij een ticket voor Vandaag Inside Live?

Laden...
3357 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zozo
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Als je het werkelijk zo erg vindt van die kaarten, dan nemen jullie drieen toch de kosten voor jullie rekening. Jullie merken het niet eens, of gaat de schaamte niet ZO diep, meneer €€€€€ Derksen.

Swiebertje
Link gekopieerd!
  9
  + 1
avatar

Je moet echt wanhopig zijn om Derksen in Ziggo te bekijken. Waarom niet in een achterzaaltje in Grollo? Derksen moet gewoon wegblijven in Amsterdam dat hij zo haat.

Snorros
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Allemaal zakkenvullers.

Snorros
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Vooral die irritante lachclown Gijp

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen