Erik ten Hag onder vuur: 'United heeft de verkeerde linkspoot van Ajax gehaald'

24 december 2023, 09:59
Foto: © Imago

Erik ten Hag krijgt ervan langs in de Engelse media na de 2-0 nederlaag van Manchester United tegen West Ham United. De druk op de Nederlandse trainer wordt nog maar eens verder opgevoerd.

"Manchester United blijft onder Erik ten Hag records breken. Helaas zijn dit geen records om trots op te zijn", schrijft The Daily Mail. "De ploeg van Ten Hag heeft nu in alle competities dertien wedstrijden verloren, meer dan voor Kerstmis in ieder seizoen sinds 1930. De nederlaag van zaterdag was de twintigste dit kalenderjaar, iets wat sinds 1989 niet meer is gebeurd."

Artikel gaat verder onder video

Een groot aantal supporters van Manchester United verliet het stadion al voordat het laatste fluitsignaal had geklonken. "Het meest deprimerende is dat het allemaal zo voorspelbaar was. West Ham United hoefde niet eens bijzonder goed te spelen en zodra de thuisploeg scoorde, kon er maar één winnaar zijn. Het zijn donkere dagen voor de club uit Manchester", aldus The Telegraph.

Volgens Manchester Evening News maakte Ten Hag logische keuzes bij het maken van zijn opstelling. Onder meer Lisandro Martínez, Casemiro, Mason Mount, Raphaël Varane Harry Maguire waren niet beschikbaar. Antony komt er minder genadig vanaf. "Manchester United heeft de verkeerde linksbenige rechtsbuiten van Ajax gehaald", doelt de krant op Kudus.

Manchester United gaat na de nederlaag tegen West Ham United als nummer acht van de Premier League de kerst in. Op tweede kerstdag staat voor The Red Devils een duel met Aston Villa op het programma. Zaterdag volgt een uitduel met Nottingham Forest.

Was Kudus voor United een betere aankoop geweest dan Antony?

Laden...
590 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Maister
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Wat een dramatische prestatie van Manchester United onder Ten Hag, ik zou hem zo inruilen voor Berghuis.

hunteklaas
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ten Hag's gebrek aan controle over de vedettes bij Man. Utd. wordt pijnlijk duidelijk na de nederlaag tegen West Ham United, wat een schande voor de club is en tot meer verliespartijen zal leiden. Het tactisch falen van Ten Hag zal hem waarschijnlijk de kop kosten, maar hij moet niet terugkeren naar Ajax waar hij ook al geen succes had zonder sterke spelers om op te leunen

Waarom19
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

United heeft de verkeerde trainer binnengehaald. Professor Zonnebloem bakt er niks van en heeft bijna een half miljard verbrast aan miskopen. En daar lees je bijna niks over in de Nederlandse kranten omdat het een Nederlander is.

real8madrid
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Het is duidelijk dat de druk op Erik ten Hag als trainer van Manchester United steeds groter wordt na de recente nederlagen. Hopelijk kan hij snel verbetering brengen in de resultaten van het team.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen