Johan Derksen verklapt waar hij Talpa-miljoenen aan besteedt

8 december 2023, 15:50
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen heeft voorlopig geen plannen om te stoppen als tv-analist. Het boegbeeld van Vandaag Inside verlengde eerder dit jaar zijn contract tot 2025, met de optie voor een derde jaar. Zijn tafelgenoten René van der Gijp en Wilfred Genee deden dat ook.

De 74-jarige Derksen, donderdag nog verkozen tot een van de meest invloedrijke mediapersoonlijkheden, merkt dat de dagelijkse verplichting om op tv te komen hem actief houdt. “Ik denk dat ik een oude man word als ik stop. Ik zie dat er bij ons in het dorp (Grolloo, red.) voor mensen van mijn leeftijd een keer in de zoveel tijd stamppot wordt bereid. Ik werd laatst gevraagd om langs te komen, maar ik ben met heel andere dingen bezig. Mick Jagger heeft op zijn 81e nog een heel nieuw album gemaakt met de Rolling Stones. Dan kan ik hier toch één uur per dag zitten?”, vraagt hij zich af in een interview met De Telegraaf.

Artikel gaat verder onder video

Derksen wordt volgende maand 75 jaar. Uitgebreid stilstaan bij die mijlpaal zal hij niet doen. “Nee, tegenwoordig zit ik vaak hier op mijn verjaardag. Dan gaan ze weer allerlei gekke dingen voor mij regelen. Daar heb ik geen zin in. Voor de rest zie ik het niet als een mijlpaal. Dat ik met het geld dat ik verdien ervoor kon zorgen dat ik alle drie mijn kinderen – voor wie de huizenmarkt ook verschrikkelijk is – heb kunnen helpen aan een woning. Daar ben ik trots op.” Naar verluidt verdient Derksen zo'n 1,2 à 1,4 miljoen euro per jaar met zijn nieuwe Talpa-contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zozo
Link gekopieerd!
  27
  + 1
avatar

Zijn zijn kinderen lichamelijk of geestelijk gehandicapt, waardoor zij niet in hun eigen onderhoud kunnen voorzien? 90% van de kinderen moet dat nl. wel.

Recht voor zijn raap
Link gekopieerd!
  37
  + 1
avatar

Wattt??? Galamagalama

tz
Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

Derksen praat mooi voor de buhne. Tegenwoordig is hij net zo autoritair als zijn vader

gizmax
Link gekopieerd!
  26
  + 1
avatar

Idd en voor die onzin verdient hij een bak met geld en is trost dat hij zijn kinderen moet onderhouden waar anderen hun kostje zelf moeten verdienen kinderen een schop onder hun hol geven en werken voor je geld net zoals iedereen Misschien veegt hij hun kont ook af bahbah

bonaire
Link gekopieerd!
  32
  + 1
avatar

Is erg mooi van hem dat hij dit doet . Maar die mensen die nu stampot krijgen , die hadden een compleet andere baan dan de heer Derksen .. Stratenmaker geworden , dan had hij ook nu stampot gekregen .

Erik van der Steen
Link gekopieerd!
  28
  + 1
avatar

Oh, wat zijn we weer jaloers. Of hij nou zeikt of niet, hij heeft het zelf bereikt stelletje zeikers.

Zozo
Link gekopieerd!
  18
  + 1
avatar

Het gaat er niet om dat hij het niet heeft verdiend, maar dat het een unieke positie is waarin hij zich bevindt. 95% van de ouders kunnen dit niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen