José Mourinho wil Feyenoord al enorm dwars gaan zitten voorafgaand aan Europa League-duel

24 december 2023, 16:30
Foto: © ProShots

AS Roma is geïnteresseerd in de Braziliaanse centrale verdediger Nino Mota, zo meldt een journalist van het Italiaanse medium Sport Italia althans. Nino stond afgelopen zomer concreet in de belangstelling van Feyenoord, maar de verdediger van Fluminense zou in de winterstop een stap naar Rome kunnen maken, uitgerekend de tegenstander van Feyenoord in de Europa League.

De Italiaanse verslaggever Adolfo Pedulla weet te melden dat AS Roma concreet lijkt t gaan worden voor Nuno, die volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl hoog op het verlanglijstje stond bij Feyenoord om de Rotterdammers te komen versterken, mits Lutsharel Geertruida zou vertrekken uit Rotterdam. De transfer van de Oranje-international naar RB Leipzig ketste echter af, waardoor de transfer van Nuno naar Feyenoord ook nooit plaatsvond.

Artikel gaat verder onder video

De Rotterdammers zijn op het moment van schrijven dan ook niet concreet volgens hetzelfde medium, maar dat is AS Roma wel. De Romeinen zijn niet de enige, want er is vanuit heel Europa veel belangstelling voor de Braziliaan. Onlangs werd ook Nottingham Forest met de centrale verdediger in verband gebracht, die volgens 1908 in de winterstop voor een bedrag van ongeveer vijf miljoen kan vertrekken.

Moet Feyenoord er alles aan doen om Nino te halen?

Laden...
996 stemmen
Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Goed bezig Mourinho maar zou het helpen ha ha je gaat eraan !!!!

Maister
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Speler van laag niveau, de fans van Feyenoord zullen niet blij zijn met AS Roma's interesse in Nino Mota.

KROTJE
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Toch gaat het als Mourinho van het toneel verdwenen is, saai worden in voetballand. Ik vind hem wel vermakelijk. Net als Simeone.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen