Vaste gast Vandaag Inside komt goed weg: 'Hij wordt niet gecanceld, maar...'

25 december 2023, 08:46   Bijgewerkt: 25 december 2023, 11:11
Foto: © ProShots

De uitspraken van Özcan Akyol over boa's hebben nogal wat stof doen opwaaien. Victor Vlam verwacht niet dat de opiniemaker gecanceld wordt door Vandaag Inside. Wel denkt de mediakenner dat Akyol geluk heeft dat het programma een winterslaap houdt.

Akyol baarde vorige week opzien door aan tafel bij Vandaag Inside boa's te beschimpen. "Als je niks meer kan, word je boa", zei hij. Johan Derksen deed daar zelfs nog een schepje bovenop. "Het zijn afgekeurde agenten. Zij willen geen boa worden, want niemand wil boa worden", zei het boegbeeld van het programma.

Artikel gaat verder onder video

Later in de week kwam Derksen enigszins terug op zijn woorden. "Als je achteraf kijkt, had het wel een tandje minder gekund. Het werd een beetje belachelijk gemaakt", zei Derksen, die bijval kreeg van presentator Wilfred Genee. "We vellen makkelijk oordelen met z’n allen, ook in dit programma. Het is een beetje uit de hand gelopen, bij ons ook."

Met zijn uitspraken gaf Genee een 'flinke reprimande' aan Akyol, stelt Vlam. "Zijn kritiek op boa's had wel iets minder gekund volgens Wilfred. Een fout erkennen is niet iets wat ze vaak doen", schrijft de mediakenner op X. Of dit het einde is van Akyol in Vandaag Inside? "Ze zijn principieel tegen het cancellen van mensen dus dat verwacht ik niet. Maar als de winterstop niet na vandaag begon, hadden ze hem waarschijnlijk een paar weken even niet gebeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Arris Versteeg
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Eus mag van mij van het scherm

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Waarom hij wel? Die andere drie, mogen die blijven zitten. Die zijn toch hetzelfde en dan vooral die oude, dementerende gek aan de rechterkant van de tafel. En dan bedoel ik de rechterkant van wat de kijkers zien.

tz
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Oskan is n simpele kneuz

Anna
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Net een stel oude wijven. Overal en op iedereen commentaar. Als er gelachen wordt, is het enkel om anderen uit te lachen. Ze stellen zelf niks voor en hebben ook op hun eigen vakgebied nooit iets voorgesteld. Ver beneden de maat.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Lachen is altijd een reactie op een gekkigheid van een ander. Als jij lacht om een mop, lach jij de hoofdpersoon van die mop toch ook uit. Wat is dus het verschil?

Anna
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Bij Eus kun je nog denken dat hij zijn afkomst ontstegen is, maar dat is hij uiteindelijk niet. Te veel op tv geeft veel mensen kennelijk het gevoel dat ze zelf halve goden zijn geworden. Walgelijk.

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ik snap die ophef over özcan niet. Ze weten wat ze binnen hebben gehaald en daarbij...die andere drie heren zijn precies hetzelfde. Die zeggen toch ook altijd wat ze willen zeggen?

joop van Onselen
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Gewoon niet meer kijken mensen,dit programma heeft totdat geen inhoud.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen