Brian Brobbey brengt Ajax-supporters 37 minuten na laatste fluitsignaal fantastisch nieuws

21 januari 2024, 19:34   Bijgewerkt: 21 januari 2024, 19:53
Foto: © ESPN

Brian Brobbey heeft aangekondigd in de winterstop niet te vertrekken bij Ajax. Op de persconferentie na afloop van het duel tussen de Amsterdammers en RKC Waalwijk werd de spits gevraagd naar de interesse van Manchester United, die er volgens Engelse media zou zijn. De 21-jarige aanvaller lijkt in ieder geval het komende half jaar nog in de Johan Cruijff ArenA te blijven.

De aanvaller van Ajax moet lachen als De Telegraaf-journalist Mike Verweij de naam van Manchester United laat vallen tijdens de persconferentie. Brobbey had het nieuws in de media voorbij zien komen: "Ik weet verder helemaal van niks eerlijk gezegd, maar: ik blijf lekker in Amsterdam", zegt Brobbey, waarna Verweij vraagt of Manchester United in de zomer terug mag komen: "Wie weet, haha", zegt de aanvaller met een lach op zijn gezicht.

Artikel gaat verder onder video

Op de persconferentie ging de aanvaller ook in op Manchester United-trainer Erik ten Hag, waar hij in het verleden nog wel eens contact mee had:  "Ik heb geen contact meer met Erik ten Hag", zegt Brobbey duidelijk na een vraag van journalist Lentin Goodijk. "Vroeger sms'ten we via Whatsapp, maar volgens mij heeft Erik het druk. En ik heb een nieuw telefoonnummer", sluit Brobbey af. 

Het is verstandig als Brobbey bij Ajax blijft

Laden...
2581 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Nou daar ben ik zelfs blij mee. Iets met arrogantie en hoogmoed.

Goku
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Nou daar zullen niet alle supporters blij mee zijn.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ik ben er heel blij mee 😂

Goku
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Nou jou wederhelft genaamd KROTJE is ervan1 van die hem liever ziet gaan dan komem. En nee geen verkeerde logo, maar ben bovenal voetballiefhebber die kan genieten van een mooie pot voetbal. Ik heb bijv genoten van Ajax in de jaren rond 95 toen je Real Madrid finaal weg speelde in eigen stadion, maar volgens jou mag dan niet...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen