Van Hanegem vindt dat één speler van Ajax onterecht wordt opgehemeld

14 januari 2024, 22:19
Foto: © ProShots / Imago

Willem van Hanegem is niet bepaald onder indruk van wat Ajax zondag heeft laten zien bij de herstart van de Eredivisie. De Amsterdammers boekten op bezoek bij Go Ahead Eagles weliswaar een overwinning (2-3), maar toonden ook bij de eerste wedstrijd van 2024 kwetsbaar te zijn. Eén speler van Ajax wordt volgens Van Hanegem onterecht opgehemeld.

Van Hanegem vindt het dan ook onzin dat mensen goede dingen zagen bij Ajax in Deventer. "Ja, ze wonnen. Dat was het dan. Maar Go Ahead Eagles had tien goals kunnen maken. Laat ze bij Ajax nou voorlopig nog even bescheiden blijven, want het is allemaal zo moeizaam dat er echt nog wel wat tegenslagen zullen volgen", voorspelt hij in zijn column in het Algemeen Dagblad.

Artikel gaat verder onder video

Brian Brobbey opende in De Adelaarshorst de score namens Ajax, maar kan niet op complimenten rekenen van Van Hanegem. "Nee, ook hij was niet van Real Madrid-niveau, hoe graag bepaalde mensen dat ook wilden zien na een sprintduelletje met Jamal Amofa van Go Ahead. En zijn 0-1. Gewoon normaal blijven doen, er is nog veel werk aan de winkel in Amsterdam."

PSV

Een dag voor de zege van Ajax in Deventer boekte PSV de zeventiende zege van het seizoen door Excelsior te verslaan. "De herstart van de competitie was wederom voor PSV. Ja, Excelsior kreeg nog een paar kansen in de slotfase. En ze maakten er nog eentje. Het kan allemaal gebeuren bij een elftal dat zoveel beter is. Dan zakt de focus een beetje weg. PSV is gewoon te sterk voor de rest en ook op halve kracht winnen ze wedstrijden", aldus Van Hanegem.

Wordt Brian Brobbey overschat?

Laden...
1708 stemmen
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Derk62
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

De kromme heeft helemaal gelijk, bij 020 krijgen ze weer praatjes, hebben gewonnen in Deventer, GA had gewoon zes keer moeten scoren

KROTJE
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ze kregen die kansen op een presenteerblaadje Derk, waarom schopten ze dan geen 6 in ? Laat die Kromme nou nu druk maken om zijn oude club dan zijn wij allemaal tevreden toch ? Wij hebben al "2 Krommes": Valentijn en Verwey is al druk zat hier in Amsterdam.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Beste Kromme er voetbalt niemand in Nederland van Real Madrid niveau !!!

BENNINK24
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Inderdaad die kromme met zijn achtelijke commetaar, naar weer iets zoeken en zuiden. Moet gewoon stoppen objectiefiets zeggen dat kan. Maar hij is gewoon antie Ajax !!! Hij begint echt een ouwe vervelende gast te zijn .!!!

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Dat begint hij niet dat is hij al een poosje !!

Goku
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Mmm niemand het bericht in de AD gelezen waar die Feyenoord ook afbrand... Daarnaast kun je hem vergelijken de bejaarde demente Sjaakie Swart, die kan ook niets positief zeggen over een andere club behalve Ajax

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Heb je helemaal gelijk in als al die ouwetjes eens beginnen met alleen commentaar op der eigen cluppie te hebben dan is het hier al stuk gezelliger ha ha 👍👍

KROTJE
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Goku, je vergeet de Van der Kerkhofjes te noemen, Aad de Mos, Hugo Borst. Klopt dat Sjakie Swart ook veel zegt, het verschil alleen is dat Sjakie speler is van de club die 3 keer achter elkaar de Europa Cup won en Willem van de club die alleen 1 keer de EC1 won. Flauw hè. Ach trek je je maar niet zo veel van mijn reactie aan, er zijn belangrijkere dingen zoals de Houthi's in de Rode Zee, de hoge energiekosten, de dure levensmiddelen.....

Joepie
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Willem hou je bij je eigen cluppie. Laat andere clubs met rust. Mensen worden je beu, neet kotsbeu.

KROTJE
Link gekopieerd!
    26
    + 1
avatar

Van Hanegem zei: "Maar Go Ahead Eagles had tien goals kunnen maken." Maar beste oude zeur, dan hadden ze 10 goals moeten maken, maar helaas enkele werden verijdeld door één van de Ajaxspelers: Ramay, dommie. Zag je hoe Ramay één tegen één situaties won Wimpie ? En de overige kansen, tja als je niet de tegenwoordigheid van geest hebt om ze er in te lellen dan gaan ze er ook niet in. Wijlen Cruijff de enige echte voetbalheld van Nederland zei: "Al speel je nog zo slecht en je incasseert 3 doelpunten dan is het niet erg als je er maar 4 inschiet". Wat een held die Cruijff. Voor het overige Ajax nam 3 punten mee naar Amsterdam daar gaat het toch ook om Willem, DE punten. Vervolgens gaat Willem verder: " Laat ze bij Ajax nou voorlopig nog even bescheiden blijven, want het is allemaal zo moeizaam dat er echt nog wel wat tegenslagen zullen volgen", voorspelt hij in zijn column in het Algemeen Dagblad." Dit klopt helemaal, maar als hij nou in de plaats van 'bij Ajax' ook 'bij Feyenoord' in zijn reactie zet dan klopt zijn conclusie nog perfecter, dit hadden we gisteren tegen NEC en al eerder tegen Mainz en Volendam kunnen zien. Dag Willem.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen