Vink ziet aankoop van 14 miljoen euro wel in KKD: 'Waarom stelt Jong Ajax hem niet op?'

25 januari 2024, 14:00   Bijgewerkt: 25 januari 2024, 14:05
Foto: © Imago/ESPN

Marciano Vink twijfelt aan een vertrek van Carlos Forbs. De vleugelspeler van Ajax wordt nadrukkelijk gelinkt aan een huurtransfer naar Nottingham Forest of Burnley, maar Vink twijfelt of de Amsterdammers moeten meewerken aan een deal.

“Hij komt niet veel aan spelen toe, en op de momenten dat hij mag spelen komt er niet veel uit”, begint de analist bij Voetbalpraat, die ziet dat de voorhoede bij Ajax al zo goed als staat met Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Steven Berghuis. “Ik weet niet waarom Forbs niet in Jong Ajax speelt?”, komt Vink vervolgens met de opmerking.

Artikel gaat verder onder video

“Om daar toch ritme te blijven houden, maar hij speelt niet in Jong Ajax”, gaat de oud-prof verder. Forbs werd afgelopen seizoen door Sven Mislintat gehaald naar Amsterdam. De aanvaller werd opgepikt bij Manchester City en had een prijskaartje van een bedrag van veertien miljoen euro, dat door bonussen nog kan oplopen tot negentien miljoen euro.

Volgens Romano is de huidige nummer vijf van de Eredivisie dus in gesprek met Nottingham Forest over een tijdelijke overgang en gaan de onderhandelingen de goede kant op. Voetbal International meldde maandag nog dat Burnley zich al had gemeld in Amsterdam, maar Nottingham Forest lijkt dus de beste papieren te hebben.

Wat is de beste optie voor Forbs?

Laden...
918 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Voor jeugdspelers die doorgeschoven zijn naar het eerste elftal zie ik geen probleem om mee te spelen in een jeugdteam, ook niet als je terug komt van een blessure en je weer ritme op moet doen. Maar anders denk ik dat het toch een beetje voelt als een vernedering voor een speler, zeker als er miljoenen voor je betaal is zoals bij Forbs.

GabrielleX01
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ben geen fan van aankopen van miljoenen ook al zijn ze jong minuten te laten maken in jong. Daardoor ga je dat "competitievervalsing" blijven houden. Dan moet je die jongen gewoon uitlenen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen