Feyenoord-ster koopt luxe appartement van 740.000 euro in Rotterdam

7 februari 2024, 10:50   Bijgewerkt: 7 februari 2024, 11:12
Foto: © Bekende Buren

Mats Wieffer is de trotse eigenaar van een nieuwbouwappartement in Rotterdam. De middenvelder van Feyenoord heeft het appartement aangeschaft voor 740.000 euro en liet er voor hetzelfde bedrag een hypotheek op vestigen, zo meldt de website Bekende Buren.

Wieffer stapte in 2022 over van Excelsior naar Feyenoord en is daardoor in één klap een stuk meer gaan verdienen. Daardoor was hij in staat om zijn nieuwe appartement aan te schaffen. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 98 vierkante meter, met een woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer.

Vanuit zijn luxe appartement heeft Wieffer een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Hiervoor woonde Wieffer in Dordrecht.

Artikel gaat verder onder video

Sinds zijn komst speelde Wieffer 44 competitiewedstrijden voor Feyenoord, waarin hij vier goals maakte en zeven assists gaf. Zondag maakte hij het enige doelpunt in de gewonnen uitwedstrijd tegen AZ (0-1). Op dit moment is Wieffer een van de weinige spelers van Feyenoord die in goede vorm verkeert.

Foto's van het appartement zijn te bekijken op de website van Bekende Buren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

hij verdiend zn geld op een eerlijke manier en mag het spenderen hoe hij wilt. Ik zelf zou nooit zo een hoge hypotheek laten staan max 150000 voor het belastingaftrek , maar goed.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen