Perez: 'Heel veel mensen ergeren zich mateloos aan hem, anderen vinden hem grappig'

8 februari 2024, 10:00
Foto: © ESPN

Bas Nijhuis wist in de aanloop naar de bekerwedstrijd FeyenoordAZ de aandacht op zich te vestigen met een opvallende post op Instagram. Ook bij ESPN is het bericht van de scheidsrechter onderwerp van gesprek.

Op de afbeelding die Nijhuis plaatste, staat hij centraal, geflankeerd door Feyenoord-spits Santiago Giménez en AZ-middenvelder Jordy Clasie. Het is een type afbeelding dat spelers geregeld op hun socialmediakanalen zetten, maar het leidde tot gefronste wenkbrauwen dat een scheidsrechter het doet. Door sommige gebruikers op X werd Nijhuis zelfs narcisme verweten, maar presentator Jan Joost van Gangelen van ESPN kan de afbeelding wel waarderen.

Artikel gaat verder onder video

Tijdens de nabeschouwing van Feyenoord – AZ moet Van Gangelen hard lachen om de afbeelding. “Ik vond het zo leuk. Op zijn eigen Instagram… Dat is toch mooi?” Pierre van Hooijdonk reageert: “Hij is duidelijk groter dan de andere twee, hè?” Ook Kenneth Perez ziet dat Nijhuis op de voorgrond treedt. “Het draait niet om Feyenoord – AZ, deze wedstrijd. Feyenoord – AZ moet er een beetje verplicht bij, maar het zijn figuranten”, lacht de analist.

Lees ook: Perez ziet Nijhuis iets heel opvallends doen, vlak voor 2-0 van Feyenoord

“Het is in ieder geval een character. Heel veel mensen ergeren zich mateloos aan hem, anderen vinden hem grappig”, merkt Perez op, waarna Van Gangelen concludeert: “Het is in ieder geval geen saaie wortel, dat is wel duidelijk.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ahhhhh die Bassie, ga lekker broodjes bakken man.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen