Valentijn Driessen haalt vier Ajax-spelers één voor één volledig door het slijk

19 februari 2024, 15:15
Foto: © De Telegraaf

Valentijn Driessen ziet grote problemen bij Ajax en richt zich in de podcast Kick Off van De Telegraaf voornamelijk op de verdediging van de Amsterdammers. De journalist vond Jorrel Hato, veelal genoemd als een van de lichtpuntjes van het huidige Ajax, tegen NEC ook dramatisch voor de dag komen op de linkerflank en pakt daarnaast drie andere Ajacieden aan.

"Het blijkt dat er de winter toch weer steken zijn laten vallen. Ze hebben Jordan Henderson gehaald, maar iedereen wist dat de selectie kwalitatief gezien niet breed genoeg was en er andere spelers bij moesten. Dat is niet gebeurd, als je dan zondag Philippe Sandler ziet...Die speelt alles naar voren en Sutalo staat continu in de achteruit", merkte Driessen op. De verslaggever krijgt vervolgens de vraag of de Kroaat dé zwakke schakel is, maar dat is volgens Driessen niet het geval. Er zijn meer zwakke schakels binnen de ploeg van John van 't Schip.

Artikel gaat verder onder video

"Hato is als linksback ook een hele zwakke schakel", vervolgt Driessen. Bij de laatste goal laat hij Lasse Schöne ook voorgeven. Daarna gaat er in het centrum ook van alles en nog wat fout. Van Devyne Rensch weten we ook allemaal dat hij niet in zijn beste periode zit. Tristan Gooijer, die staat ook helemaal stil. Dat is ook niet verwonderlijk, want daar zijn het ook hele jonge jongens voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

R MN
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Uit alles blijkt dat Valsetijn geen enkel benul heeft van het spelletje. Het zijn Hlynsson en Forbs die hun man vrijlaten, met als gevolg dat Lasse de voorzet kan geven. Maar ja, als je nooit zelf op niveau hebt gespeeld dan kan je er beter toe zwijgen.

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

hato staatwel degelijk op de achterlijn bij de voorzet,en doet niets om dit tevoorkomen

R MN
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

@WimHoebergen06. Als je maar een klein beetje verstand heb van het spelletje, weet je dat de voorzet van de zijkant ten alle tijde voorkomen moet worden. Word de voorzet eruit gehaald, komt de bal ook niet voor de goal, dat leerden wij 55 jaar geleden bij de pupillen.

Sjef24
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Driessen kan alleen maar spelers van Ajax afzeiken maar heeft totaal geen kijk op het spel en is net zo slecht als de krant waar hij voor probeert te schrijven

Vito
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Hij heeft gelijk, 8 spelers zijn Ajax onwaardig.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hijzelf ook. !!!

Laurens1
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Driessen zoekt altijd een stok om de hond te slaan, bij Ajax is dit helaas niet zo lastig! Hato wordt teveel op gesteund, jong kereltje en door alle positiviteit is hij er zelf in gaan geloven. In het land der blinden is één oog koning, erg genoeg toch!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen