'Overmars moest auto meteen inleveren bij Ajax, misbruikt als oud vuil'

12 februari 2024, 21:13   Bijgewerkt: 12 februari 2024, 21:37
Foto: © Imago

Marc Overmars is ‘als oud vuil misbruikt’ bij Ajax, zo stelt Andy van der Meijde maandagavond bij Veronica Offside. De oud-voetballer vertelt dat Overmars, direct na zijn vertrek bij Ajax, zijn auto moest inleveren. Daardoor kon hij niet zelf naar huis rijden.

In de uitzending wordt gesproken over de recente uitspraken van Overmars over Gastón Ávila. Bij de NOS liet Overmars weten verrast te zijn door de keuze van Ajax om Ávila van Antwerp FC over te nemen voor liefst 14,5 miljoen euro, maar als directeur van Antwerp ging hij daarmee akkoord. Tot dusver heeft Ávila de verwachtingen nog niet waargemaakt.

Artikel gaat verder onder video

Van der Meijde denkt dat Overmars wellicht een waarschuwing had uitgedeeld aan Ajax, als hij zelf beter behandeld was door de club. “Misschien had Overmars dan wel gebeld naar Ajax, maar ze hebben hem als oud vuil misbruikt. Weet je dat Overmars zijn auto moest inleveren bij de ArenA? Vrienden moesten hem ophalen.”

“Zo hebben ze hem behandeld”, vervolgt de oud-Ajacied. “Die denkt dus ook: loop lekker naar de kloten, laat die speler maar lekker daarheen gaan. Wat hij heeft gedaan, is dom. Hij is geen moordenaar. Ik stuur ook weleens een foto, maar dan past ie niet”, grapt hij.

Bekijk hieronder de uitspraken over Overmars bij Veronica Offside.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Tja, als je je als oud vuil gedraagt, loop je de kans ook zo behandeld te worden. No mercy.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ja wat hadden ze dan verwacht dat hij nog in een auto van de club of sponsor mocht blijven rijden !

boyke
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Het is wel erg vreemd als er zoveel foto's de ronde ingaan dat de vrouw niet eerder aan de bel getrokken heeft om een klacht in te dienen. Ik geloof er geen barst van hoe het beleid van Ajax in elkaar steekt maar het is wel een en al bende jammer genoeg. Dat ze een oude van gepensioneerde mensen terug moeten halen zoals van gaal Praag zegt al meer dan genoeg en die zijn niet onomstreden althans een ervan. Als dit al jaren loopt vraag ik mij af waarom niet eerder aan de bel getrokken maar alles is begonnen met een iemand die over de Voise begonnen is en meteen is alles te klein en moet je alle woorden op een weegschaal leggen. Denk je nu echt dat die vrouwen die nu zo'n grote mond hebben nooit iets uitgelokt hebben. Van de week nog op TV een presentatrice met een blosje aan waar je bijna alles in zag, dat noem ik aan uitlokken. en aanstoot geven en dat mag dan wel. Ik praat niet goed wat hij gedaan heeft maar iedereen spreekt hier moord en brand terwijl er wel veel ergere dingen gebeuren en die gewoon in de maatschappij blijven fungeren. Denk je nu echt dat bij grote bedrijven alles lekker stil blijft zitten maar daar komt niets van naar boven. Dat hij niet goed gehandeld heeft is zeker maar dat Ajax hem nu goed behandeld heeft is ook niet erg netjes

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen