Derksen zorgt voor hilariteit met opmerkelijke 'beschuldiging' over Genee

28 maart 2024, 08:20

Johan Derksen zorgt woensdagavond voor hilariteit in Vandaag Inside met een opmerkelijke 'beschuldiging' aan het adres van presentator Wilfred Genee. De besnorde analist is kritisch op mensen die anoniem klagen over misstanden en wangedrag op de werkvloer, en illustreert dat met een voorbeeld.

Wat Derksen betreft zouden anonieme klachten in bijvoorbeeld de rechtbank niet geaccepteerd mogen worden: "Maar als de mensen ervoor staan, dan vind ik het correct." Vervolgens komt hij met zijn voorbeeld: "Vandaag de dag kan ik jou toch anoniem, en jij mij ook...", begint hij tegen Genee, die de bui al voelt aankomen: "Die behoefte voel je wel, waarschijnlijk." Dat beaamt Derksen: "Ik heb die drang ontzettend", om vervolgens tot hilariteit van de hele studio zijn verhaal af te maken: "om anoniem te klagen dat jij steeds om het hoekje staat te gluren als ik sta te plassen!"

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Vandaag Inside praat mond voorbij over Özcan Akyol: 'Dit had je niet moeten zeggen'

Özcan Akyol blijft de gemoederen bezighouden bij Vandaag Inside. De tafelgasten verzekeren dat Akyol ‘gewoon’ welkom is bij het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen