Pijnlijk gesprek tussen Genee en Seedorf dreunt na in de kleedkamers bij Vandaag Inside

26 maart 2024, 10:36
Foto: © Vandaag Inside

Wilfred Genee is teruggekomen op het stroeve gesprek dat hij maandagavond voerde met Clarence Seedorf bij Veronica Offside. De presentator begrijpt dat Seedorf niet blij was met het verloop van het gesprek, omdat er onderwerpen werden aangesneden die niet besproken dienden te worden.

De opname van Veronica Offside vond plaats vóór de uitzending van Vandaag Inside, maar het voetbalprogramma werd pas op het nieuwe tijdstip van 22.30 uur uitgezonden. Achter de schermen was al duidelijk geworden dat het niet zo soepel liep, want zelfs Vandaag Inside-tafelgast Özcan Akyol vroeg Genee naar het gesprek.

Artikel gaat verder onder video

“Het gesprek op tv liep niet zo heel soepel, maar na afloop heb ik nog een uur met ‘m gepraat”, legde Genee uit. “Toen begreep ik hem iets beter. Ik begreep dat er afspraken waren gemaakt over welke onderwerpen wel en niet besproken mochten worden, maar dat wist ik niet. Die afspraken hebben mij nooit bereikt.”

Johan Derksen noemde de gang van zaken ‘wel een beetje onbetrouwbaar ten opzichte van Clarence’, maar daar kon Genee zich niet in vinden. Hij vond het logisch om te beginnen over de turbulente interlandcarrière van Seedorf en diens verhouding met bijvoorbeeld voormalig bondscoach Marco van Basten, onderwerpen waar de oud-middenvelder het niet over wilde hebben.

“Je kunt iemand toch niet de hele tijd ondervragen over een All Star-wedstrijd? Dat kan toch niet?”, verdedigde Genee zichzelf. “De bedoeling was dat hij langs zou komen om te praten over de wedstrijd die op 20 april plaatsvindt, de BIF All Stars, Black Impact Foundation. Grote spelers als Rio Ferdinand en Didier Drogba komen langs. Daar hebben we het ook over gehad, maar ik was ook benieuwd naar het Nederlands elftal en dergelijke. Dat lijkt me logisch.”

Ook bargast Raymond Mens maakte Seedorf mee achter de schermen. "Er wordt van mij weleens gezegd dat ik lang van stof ben, maar ik sprak Clarence net achter de schermen... Het was wel een goed verhaal, dat hij had."

Video: Clarence Seedorf tegen Wilfred: 'Ik heb helemaal geen zin om hier over te praten!'

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 René van der Gijp reageert met twee woorden op lange, boze mail van John de Mol

René van der Gijp heeft onlangs een boze mail ontvangen van Talpa-baas John de Mol. De analist van Vandaag Inside gaf daar geen inhoudelijke reactie op, maar reageerde naar eigen zeggen slechts met twee woorden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Niet iedereen zal het wel eens zijn (natuurlijk !!!), maar Genee moet niet denken dat hij iedere 'gast' kan schofferen en dit ten faveure van zijn eigen populariteit.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Grappig dat alle anti Feyenoorders het geweldig vonden dat wanneer Willem van Hanegem geschoffeerd wordt door een Genee is meneer van Hanegem een oude zeur etc en nu het om een Ajacied betreft moeten we daar wat meer rekening mee houden. Als je daar gaat zitten weet je wat je kan verwachten.

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Rudolf21, ik ben niet op de hoogte van het gebeuren met Van Hanegem, want ik kijk nooit naar VI, dus je reactie op mijn schrijven heeft wat mij betreft geen rechtskracht. Voor het overige jij bent verblind door wraakzucht en steeds zoeken naar verbale polarisatie, want ik ben per definitie geen anti-Feyenoorder, maar wel tegen 010-Ajaxhaters zoals jij en enkele van je maatjes hier. Ik vind de Feyenoorders Mike en Doeeffenormaal puike gasten. Het wachten nu is op een aanval van gtsb de huis-anti-Ajax-reageerder met een haat naar mij, maakt niks uit, want ik lees zijn aanvallen niet eens meer.

Goku
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Hoi Krotje, waarom mag je niets vragen over gebeurtenissen in het verleden? Weet wat jij van VI vindt, maar vindt wel dat Genee 1 van de beter als het gaat om interviewen, niets blijft onbesproken en lekker direct hou ik wel van

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ah Goku daar ben je weer, Genee doet maar wat hij wil van mij mag hij zelfs met zijn schoonmoeder naar de bioscoop. Ik verwijs je naar de hoeveelheid anti-Genee reacties in dat andere artikel hierover, voor het overige kan Genee van mij het heen en weer krijgen. En of Genee een top interviewer is, voor mij bepaal ik het zelf, voor jou jij ook, blijft subjectief, gelukkig maar want anders zijn wij beiden supporter van dezelfde club. Ik ga straks lekker naar de verrichtingen van ons Oranje kijken.

Baggio
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Genee denkt dat ie GOD is

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Welke bekende Nederlander (voetballers, acteurs, schrijvers enz) niet

Oud keeper
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Genee is een grote Narcist.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen