Seedorf botst op televisie volledig met Genee: ‘Helemaal geen zin om hierover te praten!’

26 maart 2024, 08:27   Bijgewerkt: 26 maart 2024, 22:12
Foto: © Veronica Offside

Wilfred Genee heeft voor veel frustratie gezorgd bij Clarence Seedorf tijdens de live-uitzending van Veronica Offside. De oud-voetballer zat niet te wachten op vragen over zijn verleden, die Genee enkele keren probeerde te stellen.

Genee wilde het hebben over het feit dat Seedorf niet meer werd opgeroepen voor het Nederlands elftal, toen Marco van Basten bondscoach was. De middenvelder raakte onder Van Basten uit de gratie bij Oranje, waardoor hij het WK in 2006 en het EK in 2008 miste.

Artikel gaat verder onder video

“Als je terugkijkt naar jezelf, zou je het dan nooit iets anders hebben aangepakt? Bijvoorbeeld de communicatie met Marco van Basten of andere trainers”, vraagt Genee, die doelt op de turbulente interlandcarrière van Seedorf. De oud-international reageert direct furieus. “Ik zit ineens in een hele andere show. Ik heb eigenlijk helemaal niks meer aan dit soort gesprekken…”

Eerder de uitzending werd er een vergelijking getrokken tussen Seedorf en Xavi Simons. Simons rendeert in Oranje nog niet zoals hij bij zijn clubteams rendeert. Genee vraagt zich af of Seedorf iets kan meegeven aan de aanvaller van RB Leipzig. “Dat ga ik niet via de televisie doen. Als ik met Xavi wil praten, dan praat ik wel direct met hem”, reageert de oud-speler van onder meer Real Madrid en AC Milan.

Seedorf wil niet praten over ‘oude koek’. “Moet ik gaan reageren op dingen die men schrijft? Ik heb zóveel te zeggen over dit soort dingen, maar volgens mij is het nu laat. Ik ga het je nog een keer zeggen: ik zit hier niet om over dit soort dingen te praten. Als je de koers wil veranderen, kan je hem nu veranderen”, zegt hij tegen Genee. “Ik heb helemaal geen zin om hierover te praten.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Mike1973
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Wat e griezel durft niks te zeggen grote air seedorf matige voetballer doet of hij memphis is zelfde niveau weinig te melden heeft die

MichaelD87
Link gekopieerd!
    80
    + 1
avatar

Pardon? Dat weet jij niet wie Seedorf is. En vergelijken kan niet tussen hun maar als het moet dan zeg ik (en ik denk vele anderen) dat Seedorf beter is dan Memphis. Grote status van dienst, carrière, prijzen. Seedorf is een hele grote voetballer met veel persoonlijkheid (memphis heeft dat allemaal niet)

jurgen😎
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

miike9173 je zet jezelf voor schut beter hou je je mond de rest van het jaar.

FriesR
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Dan moet je maar eens heel snel je mond houden want Seedorf is met grote clubs kampioen geworden en 5x de cup met de grote oren. En een eigen stadion in Suriname en zelfs een eigen raceteam en jij noemt vriendje van drugsdealer groter ? Depay vriend van een drugsdealer en nu ook nog een aanrander vrijkomen? Heel snel oprotten met die gozer. Hij mag qua titels niet eens de veters vastmaken van Seedorf

Mike1973
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

GROTE AIR SEEDORF ..HEEFT EN WOU VEEL PRATEN MAAR DOET NIKS EN ZEGT NIKS NOOIT MEER UITNODUGEN .GEWOON DE PREDIKANT VAN HET VOETBAL BLIJVEN ...WAT EEN GRIEZEL IS DAT

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    52
    + 1
avatar

Nog een keer herhalen en dan in grote letters? De griezel ben jij en Seedorf heeft groot gelijk dat hij niets verteld aan dat armoedige programma. Ik snap sowieso niet dat mensen zich laten strikken om daar te komen kletsen. Seedorf heeft nooit de status gekregen vanuit Nederland die hem zeker toekomt. En Seedorf is een fijne kerel met humor en een sociaal hart. Dus Mike'73: terug je hok in en meer eerbied voor deze fantastische voetballer

Bei-uns-ist-alles-besser
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Mike, kruip alsjeblieft terug onder je steen of in je grot. Deze onzin van jou slaat echt nergens op. Seedorf was een uitstekende voetballer, de baas bij grote clubs. En die zullen het allemaal verkeerd gezien hebben? Jij hebt zeker die ene penalty voor ogen, die hij hoog over schoot. Er zijn meer Brote spelers die dat voor elkaar gekregen hebben.

Blackie
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

mike 73, ben jij ook zo mannetje die even je momentje wil pakken. ik denk dat jij toch even bij een voetbalkenner te raden gaan om je bovenkamer even op te frissen .

Oud keeper
Link gekopieerd!
    30
    + 1
avatar

Hier wordt Genee behoorlijk op zijn plaats gezet. Smerige manier van interviewen. Narcist.

The all blacks
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Genee is een bloedzuiger. Seedorf een geweldige voetballer.

FriesR
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Is tijd dat iemand die Genee eens een gigantische klap voor zijn harses geeft ,desnoods live op tv met zijn lelijke kop.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Twee vervelende betweters bij elkaar….

Mike
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Verschil tussen een mannetje en een grote meneer. Clarence is hoe je het ook bekijkt een hele grote voetballer geweest. Misschien wel een van de beste middenvelders die we ooit hebben gehad. Jammer genoeg, is het nooit helemaal tot zijn recht gekomen in het Nederlandse Elftal. En dat ligt niet alleen aan Seedorf, en ook niet alleen aan de bondcoaches. Het is een samenloop geweest van speelstijl, sfeer in de groep, personen van de groep, en de personen van hemzelf en staf. Jammer. Maar een grote speler zeker. En ik vind het netjes dat hij niet de discussie aangaat in een programma. Dan moet je hem uitnodigen en de betrokken personen (en dat zal een geweldige show zijn).

FriesR
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Volgens mij snapt die gozer er helemaal niks van. Hij moet toch maar eens in de prijzenkast van Seedorf gaan kijken, dan ziet hij wel wie er grote meneer is en dan mag hij zijn mond open trekken. Maar blijkbaar hebben Milan ,Real Madrid, Botafogo en Inter geen verstand van voetbal volgens die griezel

Laurens1
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Seedorf hoeft je kleur niet te zijn maar als clubvoetballer een geweldenaar, met 4 clubs Cl gewonnen! Je mag niet weg zijn van de figuur Seedorf maar qua prestaties moet er velen in zijn schaduw staan!! Tja dat poliobekkie van Genee is ook hinderlijk, laat iedereen in zijn waarde, ouwe koeien …!

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Dit is nou het bewijs dat al zou je in ons als voetballer 7x met verschillende (!) clubs de CL en 3x de Wereldbeker gewonnen had, je na je carrière door notabene een figuur als een Genee die toen Seedorf actief was nog in de collegebanken zat en een onbekende Be Quickprogrammaatje in het noorden van het land mocht presenteren niet serieus benaderd wordt. Het ergste is dat Genee in zijn carrière ontzettend veel mazzel had en Seedorf keihard voor wat hij bereikte moest buffelen. Als Genee nou een Gary Lineker is dan kan ik wat hij deed nog een beetje accepteren, maar Genee is Wilfred Genee en zijn 'stardom' is flets aan het worden las ik hier en daar.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

@krotje heb seedorf ontmoet toen Real tegen Ac milan speelde in het bernabue kwamen pato en ronaldinho ook erbij staan . heb nog een foto met ze ergens . Genee net als vele andere moeten alleen presenteren vragen stellen en klaar niet te diep voetbal ingaan want ze snappen het niet.

Kramer
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Vroeger nog gevoetbald met Seedorf als jochies. Toen al een grote man. Seedorf is misschien wel de beste club middenvelder geweest in zijn tijd. Grote clubs, veel prijzen en altijd basis. Helaas zat het bij Oranje nooit echt mee, dat zullen veel factoren zijn geweest en dat hebben meer spelers nu en in het verleden. Jammer, vooral voor hunzelf, maar on gelijk zo iemand af te schilderen alsof die er niets van kan.. zoals bij Simons nu ook gebeurd door de media is echt not done. Paar mannetjes met makeup en een pak aan denken het beter te weten..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen