Potentiële nieuwe trainer Ajax duikt op in skybox, achter Steven Bergwijn

3 maart 2024, 13:50
Foto: © ESPN / @AllAboutAjax

Pascal Jansen is zondagmiddag opnieuw aanwezig in de Johan Cruijff ArenA. De clubloze trainer zit in een skybox naar de wedstrijd tegen FC Utrecht te kijken.

Op een foto die rondgaat op sociale media is te zien dat Jansen staand naar de wedstrijd kijkt, achter de zittende Steven Bergwijn, die door een hamstringblessure niet inzetbaar is. Jansen werd op 24 januari ook al gesignaleerd in het stadion van Ajax. Toen was hij aanwezig bij de wedstrijd tegen RKC Waalwijk (4-1).

De door AZ ontslagen oefenmeester wordt met enige regelmaat genoemd als potentiële nieuwe trainer voor Ajax. Met directeur voetbal Marijn Beuker, en de toekomstige algemeen directeur Alex Kroes, heeft Ajax in ieder geval al de nodige Alkmaarse invloeden binnen de clubleiding.

Nathan van Kooperen, de zaakwaarnemer van Jansen, zei vorige maand nog dat Jansen afgelopen zomer een topkandidaat was om bij Ajax aan de slag te gaan. Hij kreeg in het programma Goedemorgen Eredivisie de vraag of het klopte dat Jansen was benaderd door Ajax voordat Maurice Steijn tekende en of Jansen op pole position stond. “Klopt”, antwoordde Van Kooperen.

Volg de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht in ons liveverslag!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
  2
  + 1
avatar

Zou wat zijn.

CG
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Ik zou er geen moeite voor hebben denk ik. Vooral omdat gezegd wordt om géén buitelandse trainer te halen, tenzij het een toptrainer is. Zo wordt de Duitse trainer van Bayern München genoemd!!!

Kramer
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Tuchel is alleen top met een zak geld zonder bodem. Die hoef ik niet in Amsterdam te zien.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen