Valentijn Driessen komt met zeer hatelijk stukje over Ajax: ‘De kinderhand is snel gevuld’

7 maart 2024, 22:59   Bijgewerkt: 7 maart 2024, 23:24
Foto: © De Telegraaf

Valentijn Driessen vindt niet dat het gelijkspel (0-0) dat Ajax donderdagavond behaalde tegen Aston Villa in de achtste finales van de Conference League tot tevredenheid zou moeten leiden in Amsterdam.

“De kinderhand is snel gevuld in de Johan Cruijff ArenA”, schrijft de journalist na afloop hatelijk op de website van De Telegraaf. Ajax speelde een prima wedstrijd tegen Aston Villa en hield de huidige nummer vier van de Premier League uiteindelijk op een gelijkspel. “De tevredenheid bij de Ajacieden over het gelijkspel tegen Aston Villa sprak boekdelen.”

Artikel gaat verder onder video

“Tot twee jaar geleden hoefde je daar niet mee aan te komen in de hoofdstad”, gaat Driessen verder. “Sowieso niet met deelname aan een derderangs Europees voetbaltoernooi als de Conference League. Zoals voormalig algemeen directeur Edwin van der Sar het stelde.”  Van der Sar liet zich in 2021 laatdunkend uit over de Conference League. "Als we in de Conference League moeten spelen, ben ik er niet meer. Dan is het klaar. We willen iets groots, een prijs”, zei de toenmalig beleidsbepaler van Ajax.

“Toch is het de huidige realiteit, die inmiddels tevens door het dit seizoen weinig verwende Amsterdamse publiek is omarmd”, stelt Driessen. “Getuige de enthousiaste reacties als een speler van Aston Villa een bal verspeelde en de ongekende blijdschap na het laatste fluitsignaal. Hoewel niet werd gewonnen. Het was voornamelijk een gevoel van opluchting aan Ajax-zijde. Opluchting dat de Amsterdammers niet waren weggespeeld na de twee wanprestaties in de vorige ronde tegen de zojuist van vakantie teruggekeerde Noren van Bodø/Glimt.”

Volgens Driessen speelden de Engelsen ‘overduidelijk met de handrem erop’. “Sec bezien domineerde Aston Villa zonder te imponeren en zonder offensief gevaarlijk te worden. Slechts tweemaal was het vrouwen en kinderen eerst toen Brian Brobbey uitbrak en Kenneth Taylor een teruggetrokken voorzet vrij kon inschieten. Omdat het beide keren niet tot een doelpunt leidde, kregen de Engelsen precies waarvoor ze naar Nederland kwamen.” 

Wie bereikt de kwartfinale van de Conference League?

Laden...
2699 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

KingCrimson we wachten op een huilbericht.. Meneer Driessen heeft gewoon 100% gelijk

Vito
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Klopt helemaal maar toch is Ajax niet kansloos volgende week. Normaal hoort Ajax gewoon te winnen van Aston Villa.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Normaal gesproken moet Ajax gewoon winnen. We wachten het af Vito

CG
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ajax speelde niet slecht. Voor de wedstrijd dacht men even dat het 1-3 of 1-4 zou worden. En die Valetein Driessen denk altijd dat hij gelijk heeft. Hij heeft er geen verstand van. Hij blijft niet voor niets een Ajaxhater maar dat blijft algemeen bekend!!!

Laurens1
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Falentijn is een naargeestig kereltje welke immer orale drek spuit over Ajax. Zo makkelijk om een stok te vinden om de hond te slaan. Constructief zijn zit niet in zijn vocabulaire, altijd negatief zijn, in en in triest kereltje! Oh wat mis ik Jaap de Groot!

Standby
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Valentijn Driessen is een verbitterd persoon ,is het nou Ajax of het Nederlands elftal ,altijd negatief commentaar,zelf heeft hij nooit wat bereikt. Samengevat : Een negatieve persoon is iemand die voortdurend een pessimistische kijk heeft op het leven, anderen of situaties. Laten we eens kijken naar enkele kenmerken van zo'n persoon:

  1. Onrealistische verwachtingen: Een negatieve persoon streeft vaak onmogelijke doelen na en raakt gefrustreerd als deze niet worden bereikt. Ze kunnen bijvoorbeeld teleurgesteld zijn dat ze niet als miljonair zijn geboren of dat ze niet begripvolle ouders hebben gehad. Het vasthouden aan onhaalbare doelen leidt tot bitterheid en lijden.
  2. Opgeven bij obstakels: In plaats van volharding te tonen wanneer ze obstakels tegenkomen, geven negatieve mensen vaak snel op. Ze zien moeilijkheden als een reden om te stoppen in plaats van als een kans om te groeien. Volharding is essentieel voor succes.
  3. Overmatig serieus nemen: Negatieve mensen hebben vaak een gevoelig ego en kunnen geen kritiek verdragen. Ze nemen zichzelf te serieus en zijn bang om voor de gek te worden gehouden. Ze missen vaak het vermogen om met humor naar zichzelf te kijken.
  4. Kritiek en negativiteit verspreiden: Ze zijn meesters in het benadrukken van de negatieve aspecten van anderen, clubs of situaties. Ze zien nooit de positieve kant en verspreiden hun pessimisme graag naar anderen.
  5. Gebrek aan zelfreflectie: Negatieve mensen zijn vaak blind voor hun eigen gedrag. Ze zien niet in dat hun negativiteit hen belemmert om iets te bereiken. Ze wijzen liever met de vinger naar anderen dan naar zichzelf te kijken.

Kortom, een negatieve persoon zoal Valentijn is iemand die vasthoudt aan pessimisme, obstakels niet overwint en anderen met hun negativiteit besmet. Het is belangrijk om je bewust te zijn van deze kenmerken en te streven naar een positievere mindset. 🌟

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi dit, ik geniet er van, ik heb je reactie een paar keer over gelezen, lekker intellectueel en elitair. Ben je psycholoog ? Graag nog meer van deze expertise Standby. Goed voor de afwisseling.

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Beter een gevulde kinderhand dan een lege volwassen hand Valentijn, gevuld is gevuld leeg is leeg.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen