Van Gangelen noemt Hugo Borst ‘domme lul’, nadat analist huilende Mats Seuntjens live op tv pest

16 maart 2024, 22:43
Foto: © ESPN

Mats Seuntjens stond zaterdagavond na Excelsior - RKC Waalwijk (1-1) hevig geëmotioneerd voor de camera van ESPN. De aanvallende middenvelder van RKC had overduidelijk tranen in de ogen, waarna hij vanuit de studio van ESPN ‘Pieter Omtzigt’ werd genoemd door Hugo Borst.

Mats Seuntjens vierde zaterdag na anderhalve maand blessureleed als invaller zijn rentree bij RKC. Hij beleefde een droomrentree, want een kwartier voor tijd zette hij met een schot van afstand de 1-1 op het scorebord. “Ik was net ook best wel emotioneel in de kleedkamer”, zegt Mats Seuntjens in gesprek met presentator Jan Joost van Gangelen. “Het is best wel een moeilijke periode geweest, het hele seizoen al. Je wil je kinderen, je broer en je familie trots maken. Dus wat dat betreft was ik net best wel emotioneel in de kleedkamer. Het was een moeilijke periode, maar ik ben blij dat ik mezelf weer voetballer kan voelen.”

Artikel gaat verder onder video

Zijn oudere broer Ralf Seuntjens is aanwezig in de studio van ESPN. “Ik ben sowieso trots op je, bro”, reageert de spits van De Graafschap. “Dat weet ik…”, zegt Mats Seuntjens, die het vervolgens moeilijk krijgt en overduidelijk tranen in zijn ogen heeft. “Ik ben nooit emotioneel, maar nu kwam het op de één of andere manier wel even binnen. Gewoon shirt over de kop en even zitten”, zegt de middenvelder van RKC.

“Pieter Omtzigt!”, schreeuwt Borst vervolgens vanuit de studio van ESPN, refererend aan de politicus van NSC over wie onlangs het gerucht naar buiten kwam dat hij tijdens de formatiegesprekken regelmatig huilbuien had. Van Gangelen roept Borst tot de orde vanwege zijn gepest: “Nou, ja… Dat gaan we er nu niet bij betrekken. Het gaat hier nu niet over politiek. Nee, nee, nee: dat doen we niet. Alsjeblieft Hugo, domme lul! Hugo Borst, wat lul jij nou weer allemaal?”

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

robinson
Link gekopieerd!
  23
  + 1
avatar

Groot gelijk struik. Ik vind een schande dat een man als Hugo Borst een podium krijgt om ongelofelijke onzin uit te kramen, vaak met doel om mensen volledig af te branden. Terug naar Sparta, waar hij zich ook al misdragen heeft.

Dug out
Link gekopieerd!
  27
  + 1
avatar

De grootste jankerd is Borst wel. Ik heb werkelijk waar, nooit begrepen wat Hilversum in hem ziet. Geen toegevoegde waarde integendeel altijd veel ergernis, waardoor je maar snel wegzapt wanneer hij in beeld is.

Siep
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Wat een super vervelend mannetje is die Borst toch. Onbegrijpelijk dat zo'n, zichzelf verheerlijkte nitwit überhaupt een podium krijgt. Een grotere jankerd loopt er niet rond met z'n ach moedertje toch..... Bannen die man.

gtsb
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Ja laten we iedereen maar van de tv halen . Ik vind borst ook een irritante man. Maar om nu gelijk maar iedereen van de tv te halen ,die wat zegt wat niet gepast is . Vind ik heel ver gaan . Ja en amen labrador tv krijgen we dan .

gtsb
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Rvzr . Jij noemt 2 namen klopt. Maar ik heb het over de hele tendens . Verder ben ik idd een kanga (north melbourne fan ) . Maar dat is aussie rules

Driwes
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

Wat een domme reacties hier weer op de site. Ze nodigen hem toch uit omdat hij soms bot over kan komen. Als iedereen alleen maar mee knikt is er geen bal aan. Mijn vriend zal het nooit worden. Laat die snuifbuis lekker bij dat ojox 2 op de tribune gaan zitten. Maar dat zielige "o ik wil niet achterblijven bij mijn familie" 🤮. Ga lekker ergens in een hoekje zitten janken. Bah, dat softe gedoe in dit land begint mij zo langzamerhand mijn strot uit te komen. Nee ga Derksen en Gijp verbannen. Lekker slim antwoord. Alsof wij al niet genoeg andere idiote slijm programma 's hebben. Je kunt geen praatprogramma opzetten of je wordt geconfronteerd met de opwarming van de aarde, discriminatie of de woke cultuur. Achterlijk kutvolk.

gtsb
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Helemaal mee eens driwes. Mensen willen humberto de labrador . Geen mening alles leuk lief en aardig . En janken voor de buhne bij een niet zo leuk onderwerp. Door hun neus op te halen voor vi ,probeert men heel wijs over te komen . En voelen zich beter dan een ander.

Zozo
Link gekopieerd!
  3
  + 1
avatar

borst is een rat. plak er een zwart snorretje onder en het is precies Adolf H.

Orange_Dude
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Respect heeft die man niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen