Wilfred Genee vreest voor vertrek van Johan Derksen: 'Ik denk dat ze hem eruit flikkeren'

27 maart 2024, 17:45
Foto: © Vandaag Inside

Wilfred Genee is in de rubriek In de Wandelgangen van Vandaag Inside teruggekomen op een veelbesproken moment in de uitzending van dinsdag, waarin duidelijk werd dat de Talpa-sterren een cursus ongewenst gedrag moeten volgen. Johan Derksen weigert dat te doen, waardoor hij tijdelijk van televisie dreigt te verdwijnen.

"Even zonder gekheid: als Johan het niet doet, heeft hij een serieus probleem. Ik denk dat ze hem eruit flikkeren", zegt Genee. Job Knoester, waarmee Genee de uitzending van Vandaag Inside bespreekt, gelooft hier niet in: "Ik denk dat het wel meevalt en ze dat niet doen. Ik denk dat het gewoon een algemene mail was", zegt Knoester tegen Genee, die merkte dat Derksen in de uitzending geïrriteerd raakte door het gespreksonderwerp.

Artikel gaat verder onder video

Derksen kreeg dinsdagavond in de uitzending van Vandaag Inside te horen dat hij een cursus ongewenst gedrag moet volgen. Knoester ontving een brief van de CEO van Talpa en heeft de cursus inmiddels gevolgd, maar Derksen weigert dat te doen. De analist van het programma riskeert hiermee twee maanden op non-actief gesteld te worden en een geldboete.

Wie wint de Europa League vanavond? Zet €10 in en krijg €50 aan freebets cadeau!

Wie wint de Europa League vanavond? Zet €10 in en krijg €50 aan freebets cadeau!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Link gekopieerd!
  67
  + 1
avatar

Denk dat de heertjes nog wel meer cursussen en dringender cursussen moeten volgen. Een ding is in ieder geval zeker van de Gijp zal niet slagen voor zijn cursus of een andere opleiding

gtsb
Link gekopieerd!
  101
  + 1
avatar

Zonder vi is talpa niks meer . Jij slaagt dus ook niet voor de cursus nadenken. Verder slaag jij wel voor de opleiding haat tegen een programma wat je niet kijkt

Link gekopieerd!
  76
  + 1
avatar

Is het mijn probleem dat Talpa eventueel door VI niks meer is ? Ik heb al genoeg papiertjes dus heb al bewezen dat ik goed kan nadenken, ik heb sterk mijn twijfels over jou wat dat betreft Beetje hypocriet dat de heertjes wel iedere dag hun gal mogen spuwen over andere op tv zonder dat die personen weerwoord kunnen geven, en als het programmatje op de korrel wordt genomen jij ieder keer op je pik getrapt bent omdat je blijkbaar geen ander vertier kan vinden

gtsb
Link gekopieerd!
  73
  + 1
avatar

Beukemap het boeit mijn geen flikker wat jij van mij vindt. Jou haat tav vi is echt ziekelijk . Het is heel simpel gozert . Derksen gaat het nooit doen op zijn leeftijd. Als ze derksen straffen ,hebben ze alleen zichzelf ermee. Moeilijk te snappen blijkbaar voor jou .

Link gekopieerd!
  35
  + 1
avatar

Wat dacht je ( als je dat überhaupt al kan ) ik maak van gozer een werkwoord en ik doe gewoon stam + t. En leer eens lezen knul komt zo erg dom over, ik schrijf dus dat het mijn probleem niet is wat Talpa met deze heertjes gaat doen, als Derksen het niet gaat doen en eruit gaat is dat best voor mij, als ze hem laten zitten is dat ook best voor mij, want dan kan ik jou alleen maar meer irriteren. Het is mijn probleem dus niet

Driwes
Link gekopieerd!
  28
  + 1
avatar

Och Och wat ben jij intelligent. Nou dan kunnen wij rechtse idioten beter onze bek houden. Wat ons linkse kutje gaat ons de les lezen. Als jij VI niet interesseert waarom kijk jij er dan naar. Er zijn genoeg linkse programma 's waar jij je hart kunt ophalen. Maar val ons met dat idiote geslijm niet lastig. Eng ventje🤮.

Link gekopieerd!
  10
  + 1
avatar

Weet niet wat politieke voorkeur hier ineens mee te maken heeft, maar blijkbaar ben je links als je van der Gijp en vriendjes totaal niet kan waarderen. Trouwens die linkse partijtjes hebben er wel mede voor gezorgd dat jij nu begeleid kan wonen en morgen je weer kan melden op de sociale werkplaats

christineniewold08
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Ik vind het niet nodig, dat de heer Derksen deze cursus verplicht moet doen, deze man zit al ruim vijftig jaar in het vak en heeft nog nooit zich onbeschoft gedragen tegen over collegae. Laat de man die V.I.. draagt gewoon met rust, anders wordt het gegarandeerd einde Vandaag Inside. En ja ik schrijf dit als vrouw, ik heb dat kaarsen verhaal met een lach zitten aanhoren. Mensen laat dese man gewoon zijn ding doen en pest hem niet met zulke onnozele cursussen.

Buiten
Link gekopieerd!
  92
  + 1
avatar

wat een onzin alle moraal ridders in dit zijn helemaal door gesnoven. al die belachelijke regeltjes eng volk.

Laurens1
Link gekopieerd!
  55
  + 1
avatar

Bij Johan is er geen redding meer mogelijk volgens mij. Nu neemt de woke cultuur ook absurde vormen aan! In Nederland ziet men niet graag dat de vinger op de zere plek gelegd wordt.

Frense.
Link gekopieerd!
  53
  + 1
avatar

Niet zeggen DOEN, weg ermee die lachende Gijp krijg steeds hoofdpijn van zuiplap die is al bezig met zuipen voor hij iets heeft gezegd.En er is maar een die alles beter weet hé Johan.

Frans de Vries
Link gekopieerd!
  74
  + 1
avatar

Die Gijp is lijp heeft het IQ van een vierjarig kind kan alleen maar vieze woordjes zeggen en lachen om zijn eigen grappen en wijn drinken kan hij ook nog, maar dan heb je alles wel gezegd over deze man.

Heinz Krichel
Link gekopieerd!
  51
  + 1
avatar

Van dr gijp kan maar één ding en dat is dom lachen,daar krijgt die de centen voor.snap niet waar die het geld voor krijgt.triest persoon

DirkVanderSnoek12
Link gekopieerd!
  27
  + 1
avatar

Omdat je papieren heb denk je dus slimmer te zijn🤔🤔🤔

vleermuis
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

johan derksen..die al jaren dronken in een stoel zit wat te leuteren over voetbal maar t zelf nooit zou doen..dat voetballen..

Goku
Link gekopieerd!
  29
  + 1
avatar

Al die personen die kritiek hebben kijken dus stiekem toch 🤫🤫🤫

gtsb
Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Precies goku

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Laat je toch niet in de boot nemen. Twee maanden na het zogenaamde ultimatum dat aan Gijp en Derksen is gesteld begint het EK. Dan is er natuurlijk een programma om dat evenement heen. De heren gaan gewoon twee maandjes op vakantie.

Ans Musch v Hoek
Link gekopieerd!
  26
  + 1
avatar

Ik vind het net als Derksen klinklare onzin en dat allemaal door dat klote woke gemeenschap

FredBreeuwsma06
Link gekopieerd!
  29
  + 1
avatar

Wat een gezeur allemaal. Niemand hoeft naar Derksen te kijken of naar v/d Gijp. Zet de tv lekker op Jinek of wat dan ook. Het is gewoon leuke tv anders kijken er geen 1,2 miljoen mensen.

fanshop
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Beukemap, als jij zoveel papiertjes heb gehaald waarom kijk jij dan naar een programma wat jij ondermaats vind. Je weet dat deze heren al jarenlang zijn zoals ze zijn. Kijk dan geen sbs 6 meer is mijn advies.

Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Leuke conclusie, maar waar staat dat ik dit programmatje bekijk ? Daar ben ik al heel lang mee gestopt, ik reageer dus op de geschreven tekst op deze site over het programma ( wat trouwens heel erg veel is )

Zozo
Link gekopieerd!
  15
  + 1
avatar

Als Derksen wegvalt blijft er van het programma niets over. Als gluiperd Genee alleen de kar moet trekken blijft er niets van over. Dat hebben we al eerder gezien.

Waarom19
Link gekopieerd!
  19
  + 1
avatar

Het zijn drie zakkenvullers met hun vulgaire taal. Mensen afzijken en uitlachen. Deze drie hebben geen fatsoen. Het is trouwens domme humor .

Leonie Hartman
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Ik vind het vooral 3 pubers die nooit verder zijn ontwikkeld dan 16 jarige leeftijd Vooral Johan derksen is daar in achtergebleven Die denkt nog steeds dat hij alles kan maken en zeggen,met daar mensen te kwetsen ,als een normaal iemand dat zou doen,zou diegene een proces aan zijn broek krijgen wegens belediging en intimidatie , Maar ja ik denk dat hij alles doet om leuk gevonden te worden ,de man is oud en flink in de war dat blijkt wel uit zijn gedrag ,dus misschien psychische begeleiding is wel op zijn plaats

Waarom19
Link gekopieerd!
  12
  + 1
avatar

Wilfried Genee is een slang, die kan eigenlijk niet wachten tot Derksen stopt. Genee heeft al lang een vervanger op het oog. Het zijn drie personen zonder fatsoen met hun vulgaire taal. En Derksen denkt dat hij alles beter weet. Ik laat geen traan als hij ooit een verkeerde tegenkomt.

Paul van der Weerd
Link gekopieerd!
  11
  + 1
avatar

Even terug naar het onderwerp. Ik verwacht dat deze hele scène een 1 aprilgrap in wording is. Het is niet echt duidelijk te zien wie er vanaf weet en wie niet, maar ik verdenk dat ie door Job bedacht is. Hij en Wilfred zullen 2e paasdag de bal op de penaltystip leggen, let maar op.

Ruud Van Dalen
Link gekopieerd!
  5
  + 1
avatar

We gaan door met curcussen en andere corrigerende maatregelen voor de tv makers totdat de tv ,door de ontstane eenheidsworstopstelling, helemaal niet meer is om aan te zien. Zelf dhr J. de Mol gedraagt zich er al naar.

MAXB
Link gekopieerd!
  7
  + 1
avatar

Dit programma van tv halen klaar

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen