Johan Derksen en René van der Gijp dreigen spoedig twee maanden van televisie te verdwijnen

27 maart 2024, 08:46   Bijgewerkt: 27 maart 2024, 09:58
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee dreigen twee maanden op non-actief gesteld te worden, mochten de Talpa-sterren de cursus ongewenst gedrag niet voor 12 april gedaan hebben. De Snor heeft aan tafel bij Vandaag Inside duidelijk gemaakt niet deel te willen nemen aan de cursus, waarmee hij een risico neemt.

Advocaat Job Knoester bracht het onderwerp dinsdagavond ter sprake in de studio van Vandaag Inside: "Je krijgt een e-mail: verplicht moet ik een cursus doen voor integer werken. Ik heb het gedaan", zegt Knoester, waarna Derksen inhaakt en zegt dat hij dit niet gaat doen: "Nee, ik ga op mijn 75 niet meer dit soort onzin doen. Het staat helemaal niet in mijn contract dat ik dat moet doen, dus dan doe ik het ook niet", is de oud-voetballer van onder meer Go Ahead Eagles duidelijk. Van der Gijp liet zich niet duidelijk uit over of hij van plan was de cursus te volgen, evenals Genee. 

Artikel gaat verder onder video

Merel EK maakt De Snor vervolgens duidelijk dat hij, maar ook Genee en Van der Gijp, de cursus ongewenst gedrag voor 12 april gevolgd te moeten hebben. Mocht dat niet zo zijn, worden de heren op non-actief gesteld voor twee maanden en volgt er een geldboete. Derksen lijkt niet onder de indruk en geeft geen krimp: "Wat een gelul, joh. Ze moeten maar eens juridisch aantonen dat ik dat moet doen. Ik heb helemaal geen zin in die poppenkast, ik doe daar niet aan mee", besluit de analist.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 René van der Gijp reageert met twee woorden op lange, boze mail van John de Mol

René van der Gijp heeft onlangs een boze mail ontvangen van Talpa-baas John de Mol. De analist van Vandaag Inside gaf daar geen inhoudelijke reactie op, maar reageerde naar eigen zeggen slechts met twee woorden. 

Bekijk hier hoe Wilfred Genee terugblikt op de uitspraken van Johan Derksen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Ik zou het ook niet doen !!! we leven zo langzamerhand in een verrotte generatie, verplichtingen , moeten luisteren, het ouwe communisme lijkt zijn weer keer in dit land !!!

Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Even voor de duidelijkheid, wanneer hadden wij communisme in Nederland, of doel je op de splinterpartij CPN die totaal geen macht had of ook maar iets voor het zeggen in de jaren 60 / 70 vorige eeuw

gtsb
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Helemaal eens bennink24 wat een gelul.

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Laat je toch niet in de boot nemen. Twee maanden na het zogenaamde ultimatum dat aan Gijp en Derksen is gesteld begint het EK. Dan is er natuurlijk een programma om dat evenement heen. De heren gaan gewoon twee maandjes op vakantie.

DIESEL72
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Cursus gevolgen anders van tv halen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen